• El Grup Cultural Garrigues Lleida, present en les Xarxes Socials

  L'entitat és molt present en les Xarxes Socials, per tindre informats a tots els nostres seguidors en les diferents webs. Ens podreu trobar a Facebook Grup Cultural Garrigues, Facebook Àliga de Lleida, Facebook Lleó de Lleida, Twitter, Instagram, Linkedin i Youtube.

 • 23ena Gegantera

  Ja està tot preparat per la 23ena Trobada de Gegants del Grup Cultural Garrigues Lleida, que serà el 25 d'Abril de 2015! Amb la participació de les Colles Geganteres de la Ciutat i com a convidats d'honor els Gegants de Creixell. Properament més informació.

 • XVena edició dels Premis Nacionals el Món Geganter

  Aquest any, s'ha celebrat la XIVena edició de els Premis Nacionals el Món Geganter, pero la XV edició ja está molt aprop, al concurs, aviat tindrem les bases de dades noves, pero ja podeu visitar la web, mirar les imatges de altres anys, i agafar idees...

 • L'Ong Garrigues Cooperació Internacional

  L'associació Garrigues Cooperació Internacional, neix l'any 2001 com una branca del Grup Cultural Garrigues, ha entrat a formar part de la Coordinadora d'ONGD i altres Moviments Solidaris de Lleida per decisió de l'Assemblea del mes de juny. Encara que Garrigues Cooperació Internacional es forma com a tal l'any 2001, l'activitat del Grup Cultural Garrigues en projectes solidaris es remunta als anys vuitanta, quan l'entitat social va iniciar diversos projectes de sensibilització sobre la situació dels països del sud a través de cicles de conferències i exposicions dels projectes de cooperació

XXI TROBADA DE GEGANTS, "GEGANTERA,13" ESPECTACULAR....

La Gegantera'13, que arriba aquest any a la seva XXI edició ha estat un èxit fins hi tot el temps ha acompanyat finalment a tots els actes realitzats per la nostra colla de Geganters durant aquest cap de setmana.
Aquest any la GEGANTERA'13 va estar dedicada al nostre company i amic JOSEP MA. FREIXA, durant els actes varem entregar a la seva esposa i vicedirectora un detall amb unes paraules "Com tots sabeu fa poc, ens va deixar el nostre company i amic Josep Maria Freixa. Una persona senzilla, treballadora, amant de la música, de la fotografia i de la cultura popular, encara que com tots sabeu els que el coneixíeu, tenia  el seu caràcter.
Va estar al nostre costat treballant i preparant  les trobades geganteres i d'altres actes amb la nostra entitat durant molts anys. Quan la seva salut ja no era tan forta, era el nostre fotògraf particular, no va parar de fer fotos a tot i per arreu.
Que sàpiga la seva senyora aquí present Montse que mai l'oblidarem, i que sempre estarà en les nostres ments i en els nostres cors, per sempre"


  El pavelló de la Bordeta va estar ple de gom a gom per celebrar els actes amb els geganters participants.
 També la plaça de la paeria de Lleida, va estar plena de gom a gom durant els actes de la tarda del dissabte 27 d'abril festivitat de la verge de Montserrat.

 Els nostres infants i joves el futur de la nostra organització cultural.
 A la trobada també hi van ser presents, els regidors Bea Obis, Jesus Castillo, Paco Cerdà, i fins hi tot la presència del delegat de governació que va estar durant els actes de la tarda a la plaça de la Paeria, Jordi Curcó.