• El Grup Cultural Garrigues Lleida, present en les Xarxes Socials

  L'entitat és molt present en les Xarxes Socials, per tindre informats a tots els nostres seguidors en les diferents webs. Ens podreu trobar a Facebook Grup Cultural Garrigues, Facebook Àliga de Lleida, Facebook Lleó de Lleida, Twitter, Instagram, Linkedin i Youtube.

 • 23ena Gegantera

  Ja està tot preparat per la 23ena Trobada de Gegants del Grup Cultural Garrigues Lleida, que serà el 25 d'Abril de 2015! Amb la participació de les Colles Geganteres de la Ciutat i com a convidats d'honor els Gegants de Creixell. Properament més informació.

 • XVena edició dels Premis Nacionals el Món Geganter

  Aquest any, s'ha celebrat la XIVena edició de els Premis Nacionals el Món Geganter, pero la XV edició ja está molt aprop, al concurs, aviat tindrem les bases de dades noves, pero ja podeu visitar la web, mirar les imatges de altres anys, i agafar idees...

 • L'Ong Garrigues Cooperació Internacional

  L'associació Garrigues Cooperació Internacional, neix l'any 2001 com una branca del Grup Cultural Garrigues, ha entrat a formar part de la Coordinadora d'ONGD i altres Moviments Solidaris de Lleida per decisió de l'Assemblea del mes de juny. Encara que Garrigues Cooperació Internacional es forma com a tal l'any 2001, l'activitat del Grup Cultural Garrigues en projectes solidaris es remunta als anys vuitanta, quan l'entitat social va iniciar diversos projectes de sensibilització sobre la situació dels països del sud a través de cicles de conferències i exposicions dels projectes de cooperacióFitxa tècnica (Aliga)
Nom
Àliga de la Ciutat de Lleida
Figura
Àliga
Població
Lleida
Àmbit territorial
Terres de Ponent Alt Pirineu
Funcionalitat
Foc
Protocol
Cavallets
Animació
Infantil

Material
Polièster i estructura interior de ferro
Any de construcció
2001
Pes
29 Kg.
Constructor
Sergi Herrera
Mides
Llargada: 271 cms.
Amplada: 133 cms.
Alçada: 189 cms.
Tracció
Carregada interiorment per 1 persona
Llença
Components colla
Bastaixos: 6
Altre personal (pirotècnia, música....): 11 músics
Total components de la colla: 18
Festes i celebracions que li són pròpies
Festes de Maig, Corpus, Festes de la Tardor 
Actua a més d'aquestes
Si
Actua fora de la població
Si
Acompanyament musical