• El Grup Cultural Garrigues Lleida, present en les Xarxes Socials

  L'entitat és molt present en les Xarxes Socials, per tindre informats a tots els nostres seguidors en les diferents webs. Ens podreu trobar a Facebook Grup Cultural Garrigues, Facebook Àliga de Lleida, Facebook Lleó de Lleida, Twitter, Instagram, Linkedin i Youtube.

 • 23ena Gegantera

  Ja està tot preparat per la 23ena Trobada de Gegants del Grup Cultural Garrigues Lleida, que serà el 25 d'Abril de 2015! Amb la participació de les Colles Geganteres de la Ciutat i com a convidats d'honor els Gegants de Creixell. Properament més informació.

 • XVena edició dels Premis Nacionals el Món Geganter

  Aquest any, s'ha celebrat la XIVena edició de els Premis Nacionals el Món Geganter, pero la XV edició ja está molt aprop, al concurs, aviat tindrem les bases de dades noves, pero ja podeu visitar la web, mirar les imatges de altres anys, i agafar idees...

 • L'Ong Garrigues Cooperació Internacional

  L'associació Garrigues Cooperació Internacional, neix l'any 2001 com una branca del Grup Cultural Garrigues, ha entrat a formar part de la Coordinadora d'ONGD i altres Moviments Solidaris de Lleida per decisió de l'Assemblea del mes de juny. Encara que Garrigues Cooperació Internacional es forma com a tal l'any 2001, l'activitat del Grup Cultural Garrigues en projectes solidaris es remunta als anys vuitanta, quan l'entitat social va iniciar diversos projectes de sensibilització sobre la situació dels països del sud a través de cicles de conferències i exposicions dels projectes de cooperació

JORNADES D'INTERCANVI CULTURAL, FORMACIÓ, CONCERTS, ETC...


El teatre metropolità de Medellín, primera de les nostres parades culturals, davant de prop d'un miler de persones, actuant l'orquetra filarmònica de Joves de Medellín, un programa social i cultural.

El teatre "L'Oficina central dels somnis" va estar escenari de diferents trobades amb agents culturals i entitats culturals de la ciutat de Medellín (Colòmbia)

Durant les properes hores posarem la resta d'imatges d'aquestes trobades i Jornades culturals a Medellín.La subsecretaria de cultura de l'alcaldia de Medellín, una gran valedora de la nostra presència a Colòmbia.

El Secretari de desenvolupament social i anterior secretari de cultura, l'artifex de tot plegat, Jorge Melguizo i Enric Figueres, amb Joan Mas 8Director de Garrigues) i Jaiver Garcia (Director de la desfilada)


El director de la desfilada, el director de Garrigues, la directora de Medellín un gran escenario, el president de Turrai i el President del Patronat del Corpus de Lleida, al teatre, l'Oficina dels somnis de Medellín.


La nostra delegació moments avanç de sortir per les principals avingudes de la ciutat de Medellín, prop d'un mil·lió de persones varen poder veure en directe l'acte i molts altres mil·lions per les principals televisions nacionals i regionals del país llatinoamericà. RCN, CARACOL, TELEANTIOQUIA, TELEMEDELLIN.....

Varem estar protagonistes durant tots els dies de la nostra presència a Medellín, davant de tots els mitjans informatius.

Diferents imatges, que durant les properes setmanes anirem incorporant per que es pugui visionar la magnitud de la preséncia lleidatana i Catalana a Medellín (Colòmbia) 

El muntatge prèvi que varem tenir que realitzar, tots els nostres elements varen viatjar per avió, via Miami i ara retornaran druant el propers dies per baixell.


La cultura forma part important de la nostra organització, però de tots es sabut la nostra dedicació social i treball de cooperació internacional, els nens i les nenes són el nostre objectiu, l'educació l'eïna. Colòmbia el lloc on destinar els nostres esforços i recurssos.

Diferents imatges de les vosotes als nostres socis a Medellín, sota aquestes ratlles el nostre director, Joan Mas, fent algun dels seus parlaments.
Durant aquestes setmanes hem estat testimonis de la feïna i dels treball que l'equip de cooperació que encapçala, Enric Figueres, està realitzant a Colòmbia, el nostre compromís per continuar treballant encara amb més dedicació i esforç, estem orgullosos de poder treballar per la gent, per que creiem en les persones.


El concert benèfic al barri de la Sierra de la ciutat colombiana de Medellín, va estar tot un èxit de participació i alhora amb molt bona acollida de la comunitat, una jornada molt positiva per aquests barris de Medellín.


La delegació lleidatana que va participar dels actes culturals i socials a la ciutat colombiana de Medellín (Colòmbia)

Les Jornades que s'organitzaren a Medellín, tot un èxit de participació.
Els director del desfile de Mites i Llegendes, El Director del Grup cultural Garrigues, la Directora de Medellín és una gran escenari , EL President de Turrai i el Present del Patronat del Corpus de Lleida., foto al teatre "L'Oficina dels Somnis" de Medellín.

El Secretari de desenvolupament social de la ciutat de Medellín (Regidor d'Acció Social), Sr. Jorge Melguizo i el President del Patronat del Corpus de Lleida, Sr. Enric Figueres, grans amics a raó dels treballs que les dos institucions estan realitzant a Medellín els darrers anys.