• El Grup Cultural Garrigues Lleida, present en les Xarxes Socials

  L'entitat és molt present en les Xarxes Socials, per tindre informats a tots els nostres seguidors en les diferents webs. Ens podreu trobar a Facebook Grup Cultural Garrigues, Facebook Àliga de Lleida, Facebook Lleó de Lleida, Twitter, Instagram, Linkedin i Youtube.

 • 23ena Gegantera

  Ja està tot preparat per la 23ena Trobada de Gegants del Grup Cultural Garrigues Lleida, que serà el 25 d'Abril de 2015! Amb la participació de les Colles Geganteres de la Ciutat i com a convidats d'honor els Gegants de Creixell. Properament més informació.

 • XVena edició dels Premis Nacionals el Món Geganter

  Aquest any, s'ha celebrat la XIVena edició de els Premis Nacionals el Món Geganter, pero la XV edició ja está molt aprop, al concurs, aviat tindrem les bases de dades noves, pero ja podeu visitar la web, mirar les imatges de altres anys, i agafar idees...

 • L'Ong Garrigues Cooperació Internacional

  L'associació Garrigues Cooperació Internacional, neix l'any 2001 com una branca del Grup Cultural Garrigues, ha entrat a formar part de la Coordinadora d'ONGD i altres Moviments Solidaris de Lleida per decisió de l'Assemblea del mes de juny. Encara que Garrigues Cooperació Internacional es forma com a tal l'any 2001, l'activitat del Grup Cultural Garrigues en projectes solidaris es remunta als anys vuitanta, quan l'entitat social va iniciar diversos projectes de sensibilització sobre la situació dels països del sud a través de cicles de conferències i exposicions dels projectes de cooperació


La nostra delegació moments avanç de sortir per les principals avingudes de la ciutat de Medellín, prop d'un mil·lió de persones varen poder veure en directe l'acte i molts altres mil·lions per les principals televisions nacionals i regionals del país llatinoamericà. RCN, CARACOL, TELEANTIOQUIA, TELEMEDELLIN.....

Varem estar protagonistes durant tots els dies de la nostra presència a Medellín, davant de tots els mitjans informatius.

Diferents imatges, que durant les properes setmanes anirem incorporant per que es pugui visionar la magnitud de la preséncia lleidatana i Catalana a Medellín (Colòmbia) 

El muntatge prèvi que varem tenir que realitzar, tots els nostres elements varen viatjar per avió, via Miami i ara retornaran druant el propers dies per baixell.

0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada