• El Grup Cultural Garrigues Lleida, present en les Xarxes Socials

  L'entitat és molt present en les Xarxes Socials, per tindre informats a tots els nostres seguidors en les diferents webs. Ens podreu trobar a Facebook Grup Cultural Garrigues, Facebook Àliga de Lleida, Facebook Lleó de Lleida, Twitter, Instagram, Linkedin i Youtube.

 • 23ena Gegantera

  Ja està tot preparat per la 23ena Trobada de Gegants del Grup Cultural Garrigues Lleida, que serà el 25 d'Abril de 2015! Amb la participació de les Colles Geganteres de la Ciutat i com a convidats d'honor els Gegants de Creixell. Properament més informació.

 • XVena edició dels Premis Nacionals el Món Geganter

  Aquest any, s'ha celebrat la XIVena edició de els Premis Nacionals el Món Geganter, pero la XV edició ja está molt aprop, al concurs, aviat tindrem les bases de dades noves, pero ja podeu visitar la web, mirar les imatges de altres anys, i agafar idees...

 • L'Ong Garrigues Cooperació Internacional

  L'associació Garrigues Cooperació Internacional, neix l'any 2001 com una branca del Grup Cultural Garrigues, ha entrat a formar part de la Coordinadora d'ONGD i altres Moviments Solidaris de Lleida per decisió de l'Assemblea del mes de juny. Encara que Garrigues Cooperació Internacional es forma com a tal l'any 2001, l'activitat del Grup Cultural Garrigues en projectes solidaris es remunta als anys vuitanta, quan l'entitat social va iniciar diversos projectes de sensibilització sobre la situació dels països del sud a través de cicles de conferències i exposicions dels projectes de cooperació

Els gegants del Grup Cultural Garrigues i del Patronat del Corpus de Lleida no es van voler perdre un any més la trobada gegantera i de grallers del barri de Cappont de Lleida. Enguany, la celebració que es va desenvolupar la tarda del dissabte, 29 de juny, va arribar a la XXXIV edició i, com és costum va ser organitzada pel Col·lectiu Cultural Cappont i Marge Esquerre del Riu Segre.


Els gegants que van participar van ser l’Armat i la padrina Pepa, del Grup Cultural Garrigues, i l’Arnau i l’Elisenda, del Patronat del Corpus de Lleida.  A les 18 h es va convocar a totes les colles al Passeig de doctora Castells des d’on va començar la cercavila pels carrers del barri fins a arribar a la plaça Cappont (20:30 h), on es va gaudir d’un insuperable final de festa. En acabar, totes les colles participants es van trobar en un sopar de germanor al pavelló del barri de Magraners de Lleida.