• El Grup Cultural Garrigues Lleida, present en les Xarxes Socials

  L'entitat és molt present en les Xarxes Socials, per tindre informats a tots els nostres seguidors en les diferents webs. Ens podreu trobar a Facebook Grup Cultural Garrigues, Facebook Àliga de Lleida, Facebook Lleó de Lleida, Twitter, Instagram, Linkedin i Youtube.

 • 23ena Gegantera

  Ja està tot preparat per la 23ena Trobada de Gegants del Grup Cultural Garrigues Lleida, que serà el 25 d'Abril de 2015! Amb la participació de les Colles Geganteres de la Ciutat i com a convidats d'honor els Gegants de Creixell. Properament més informació.

 • XVena edició dels Premis Nacionals el Món Geganter

  Aquest any, s'ha celebrat la XIVena edició de els Premis Nacionals el Món Geganter, pero la XV edició ja está molt aprop, al concurs, aviat tindrem les bases de dades noves, pero ja podeu visitar la web, mirar les imatges de altres anys, i agafar idees...

 • L'Ong Garrigues Cooperació Internacional

  L'associació Garrigues Cooperació Internacional, neix l'any 2001 com una branca del Grup Cultural Garrigues, ha entrat a formar part de la Coordinadora d'ONGD i altres Moviments Solidaris de Lleida per decisió de l'Assemblea del mes de juny. Encara que Garrigues Cooperació Internacional es forma com a tal l'any 2001, l'activitat del Grup Cultural Garrigues en projectes solidaris es remunta als anys vuitanta, quan l'entitat social va iniciar diversos projectes de sensibilització sobre la situació dels països del sud a través de cicles de conferències i exposicions dels projectes de cooperació

LA BLANCA I L'ANASTASI, MOLT MALMESOS PER UN ACCIDENT


 TOT JUST TORNANT DE ROMANIA, DELS ACTES DE CAPITALITAT DE LA CULTURA EUROPEA 2023, ELS NOSTRES GEGANTS VAN QUEDAR MOLT MALMESOS, DESPRÈS D'UN ACCIDENT DEL TRANSPORT, SENSE LAMENTAR VÍCTIMES PERSONALS.

ELS NOSTRES GEGANTS ESTAN ACTUALMENT EN UN PROCÉS AMB L'ASSEGURAÇA PENDENTS DE LA CONFIRMACIÓ ECONÒMICA, DE TOTA MANERA L'ENTITAT HA INICIAT UNA CAMPANYA DE SUPORT ECONÒMIC PER A PODER INICIAR I FER FRONT A LES DESPESES DE TORNAR-LOS A FER DE NOU, DONAT QUE SEGONS ELS TÈCNICS I PÉRITS L'ESTAT ÉS MOLT DONLENT PER A REPARAR-LOS.

L'ARTISTA SERGI HERRERA, S'HA COMPROMÉS AMB L'ENTITAT A TORNAR-LOS A FER DURANT ELS PROPERS MESOS I PER TANT PER AQUESTA BANDA MOLT CONTENTS DE PODER TENIR AL SEU CONSTRUCTOR QUI ELS PUGUI TORNAR A FER DE NOU.

EL GRUP CULTURAL GARRIGUES, A MÉS DURANT AQUESTES SETMANES TAMBÉ HA TINGUT UN ALTRA BAIXA AMB L'ARMAT DE LLEIDA, QUE VA CAURE A LA CIUTAT DE VINARÓS I PER TANT ACTUALMENT AL PLANTER TENIM A LA PADRINA PEPA QUE PARTICIPA DE TOTS ELS ESDEVENIMENTS CULTURALS I POPULAR ARREU DEL PAÍS.0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada