• El Grup Cultural Garrigues Lleida, present en les Xarxes Socials

  L'entitat és molt present en les Xarxes Socials, per tindre informats a tots els nostres seguidors en les diferents webs. Ens podreu trobar a Facebook Grup Cultural Garrigues, Facebook Àliga de Lleida, Facebook Lleó de Lleida, Twitter, Instagram, Linkedin i Youtube.

 • 23ena Gegantera

  Ja està tot preparat per la 23ena Trobada de Gegants del Grup Cultural Garrigues Lleida, que serà el 25 d'Abril de 2015! Amb la participació de les Colles Geganteres de la Ciutat i com a convidats d'honor els Gegants de Creixell. Properament més informació.

 • XVena edició dels Premis Nacionals el Món Geganter

  Aquest any, s'ha celebrat la XIVena edició de els Premis Nacionals el Món Geganter, pero la XV edició ja está molt aprop, al concurs, aviat tindrem les bases de dades noves, pero ja podeu visitar la web, mirar les imatges de altres anys, i agafar idees...

 • L'Ong Garrigues Cooperació Internacional

  L'associació Garrigues Cooperació Internacional, neix l'any 2001 com una branca del Grup Cultural Garrigues, ha entrat a formar part de la Coordinadora d'ONGD i altres Moviments Solidaris de Lleida per decisió de l'Assemblea del mes de juny. Encara que Garrigues Cooperació Internacional es forma com a tal l'any 2001, l'activitat del Grup Cultural Garrigues en projectes solidaris es remunta als anys vuitanta, quan l'entitat social va iniciar diversos projectes de sensibilització sobre la situació dels països del sud a través de cicles de conferències i exposicions dels projectes de cooperació

TRONADA, el retorn del festival de cultura popular a Lleida

 


El Grup cultural Garrigues, amb una trajectòria de prop de 35 anys, realitzant activitats i actes de caire cultural, de promoció, divulgació i recuperació de la cultura popular i tradicional arreu, ha anat transformant també les seves estratègies en base a les demandes de la ciutadania, ara desprès d’una pandèmia i d’un cúmul de transformacions socials, des de l’entitat lleidatana, hem volgut seguir endavant amb la transformació cultural d’alguns dels seus elements més importants, i el festival TRONADA en serà un d’aquest elements.

Un festival que es recupera d’accions similars realitzades al passat i que presenta una nova edició que es celebrarà els propers 14 i 15 d’octubre al centre de la ciutat.

Un festival de cultura popular, que contarà amb diferents àmbits com gegants i bestiari festiu, però també amb màgia, circ i Música, a més de la presentació d’un nou element tradicional a la ciutat que serà presentat a la plaça paeria el dia 14 d’octubre i que durà el nom del festival “TRONADA”.