• El Grup Cultural Garrigues Lleida, present en les Xarxes Socials

  L'entitat és molt present en les Xarxes Socials, per tindre informats a tots els nostres seguidors en les diferents webs. Ens podreu trobar a Facebook Grup Cultural Garrigues, Facebook Àliga de Lleida, Facebook Lleó de Lleida, Twitter, Instagram, Linkedin i Youtube.

 • 23ena Gegantera

  Ja està tot preparat per la 23ena Trobada de Gegants del Grup Cultural Garrigues Lleida, que serà el 25 d'Abril de 2015! Amb la participació de les Colles Geganteres de la Ciutat i com a convidats d'honor els Gegants de Creixell. Properament més informació.

 • XVena edició dels Premis Nacionals el Món Geganter

  Aquest any, s'ha celebrat la XIVena edició de els Premis Nacionals el Món Geganter, pero la XV edició ja está molt aprop, al concurs, aviat tindrem les bases de dades noves, pero ja podeu visitar la web, mirar les imatges de altres anys, i agafar idees...

 • L'Ong Garrigues Cooperació Internacional

  L'associació Garrigues Cooperació Internacional, neix l'any 2001 com una branca del Grup Cultural Garrigues, ha entrat a formar part de la Coordinadora d'ONGD i altres Moviments Solidaris de Lleida per decisió de l'Assemblea del mes de juny. Encara que Garrigues Cooperació Internacional es forma com a tal l'any 2001, l'activitat del Grup Cultural Garrigues en projectes solidaris es remunta als anys vuitanta, quan l'entitat social va iniciar diversos projectes de sensibilització sobre la situació dels països del sud a través de cicles de conferències i exposicions dels projectes de cooperació

PREMIS DE FOTOGRAFIA 2020 (COVID19)

 L'entitat a tornat a presentar els premis nacionals, donant una mica de normalitat i alhora per generar participació, el comitè organitzador ha començat a rebre els primers treballs i ara cal acabar als les diferents accions i actes per al mes de novembre a Lleida.
1 comentarios:

1xvobf0lvr ha dit...

AppLive bettingStreamingSame sport parlayRefer 코인카지노 a friend bonus✔✔✔✔✔TwinSpires look more likely to|prone to} be one of the first authorized on-line sportsbooks to come back to Maryland when on-line sports betting arrives in Fall 2022. The licensing conditions mean that their relationship with the Ocean Downs Casino should allow them to offer authorized on-line sports betting as soon because the market is unlocked. Unfortunately, many on-line sports betting sites are geo-locked and accounts can't be created or accessed from within certain international locations or states. For instance, Canadian-based Bovada won’t settle for players from several of} states, including New York and Nevada. This can cause frustration for travelers who discover themselves abruptly unable to place bets.

Publica un comentari a l'entrada