• El Grup Cultural Garrigues Lleida, present en les Xarxes Socials

  L'entitat és molt present en les Xarxes Socials, per tindre informats a tots els nostres seguidors en les diferents webs. Ens podreu trobar a Facebook Grup Cultural Garrigues, Facebook Àliga de Lleida, Facebook Lleó de Lleida, Twitter, Instagram, Linkedin i Youtube.

 • 23ena Gegantera

  Ja està tot preparat per la 23ena Trobada de Gegants del Grup Cultural Garrigues Lleida, que serà el 25 d'Abril de 2015! Amb la participació de les Colles Geganteres de la Ciutat i com a convidats d'honor els Gegants de Creixell. Properament més informació.

 • XVena edició dels Premis Nacionals el Món Geganter

  Aquest any, s'ha celebrat la XIVena edició de els Premis Nacionals el Món Geganter, pero la XV edició ja está molt aprop, al concurs, aviat tindrem les bases de dades noves, pero ja podeu visitar la web, mirar les imatges de altres anys, i agafar idees...

 • L'Ong Garrigues Cooperació Internacional

  L'associació Garrigues Cooperació Internacional, neix l'any 2001 com una branca del Grup Cultural Garrigues, ha entrat a formar part de la Coordinadora d'ONGD i altres Moviments Solidaris de Lleida per decisió de l'Assemblea del mes de juny. Encara que Garrigues Cooperació Internacional es forma com a tal l'any 2001, l'activitat del Grup Cultural Garrigues en projectes solidaris es remunta als anys vuitanta, quan l'entitat social va iniciar diversos projectes de sensibilització sobre la situació dels països del sud a través de cicles de conferències i exposicions dels projectes de cooperació

ESTIU, AMB TROBADES I ACTES D'AGRAÏMENT PER LA FEINADA

Els darrers mesos han estat molt intensos i per tant des de la Junta de Govern cal reconèixer la feinada de la gent de Garrigues en el suport a les moltes activitats que es realitzen durant el primer semestre de l'any, així com trobades d'estiu com la de Jaume Ier a Lleida ciutat.                                 
Trobada de Jaume Ier a Lleida ciutat aquest passat 15 de juliol. 

1 comentarios:

ixgfds5uel ha dit...

The roulette table often imposes minimal and most bets, and these rules often apply individually for all of a participant's inside and out of doors bets for each spin. For inside bets 카지노사이트 at roulette tables, some casinos could use separate roulette table chips of various colors to distinguish apart} players at the table. Players can proceed to position bets because the ball spins around the wheel until the vendor proclaims "no more bets" or "rien ne va plus". As the name suggests, 3D roulette presents players the prospect to enjoy an internet roulette game in 3D. Using unparalleled graphics, these games are incredibly realistic. Any web site we rank has to supply players a good range of roulette games the place they will play roulette for enjoyable, free with no sign-up wanted.

Publica un comentari a l'entrada