• El Grup Cultural Garrigues Lleida, present en les Xarxes Socials

  L'entitat és molt present en les Xarxes Socials, per tindre informats a tots els nostres seguidors en les diferents webs. Ens podreu trobar a Facebook Grup Cultural Garrigues, Facebook Àliga de Lleida, Facebook Lleó de Lleida, Twitter, Instagram, Linkedin i Youtube.

 • 23ena Gegantera

  Ja està tot preparat per la 23ena Trobada de Gegants del Grup Cultural Garrigues Lleida, que serà el 25 d'Abril de 2015! Amb la participació de les Colles Geganteres de la Ciutat i com a convidats d'honor els Gegants de Creixell. Properament més informació.

 • XVena edició dels Premis Nacionals el Món Geganter

  Aquest any, s'ha celebrat la XIVena edició de els Premis Nacionals el Món Geganter, pero la XV edició ja está molt aprop, al concurs, aviat tindrem les bases de dades noves, pero ja podeu visitar la web, mirar les imatges de altres anys, i agafar idees...

 • L'Ong Garrigues Cooperació Internacional

  L'associació Garrigues Cooperació Internacional, neix l'any 2001 com una branca del Grup Cultural Garrigues, ha entrat a formar part de la Coordinadora d'ONGD i altres Moviments Solidaris de Lleida per decisió de l'Assemblea del mes de juny. Encara que Garrigues Cooperació Internacional es forma com a tal l'any 2001, l'activitat del Grup Cultural Garrigues en projectes solidaris es remunta als anys vuitanta, quan l'entitat social va iniciar diversos projectes de sensibilització sobre la situació dels països del sud a través de cicles de conferències i exposicions dels projectes de cooperació

Aquest any la tradicional curça de la San Silvestre lleidatana, va tenir a l'home dels nassos com a convidada especial per donar el tret de sortida a les dos curses programades.

 La seva primera sortida del Palau de la Paeria de Lleida.

Tot el sequit de l'Home dels nassos de Lleida, en la seva primera intervenció davant de la ciutadania i els mitjans de comunicació presentats a l'acte, a la plaça de la Paeria de Lleida.

 El Grup cultural Garrigues, ha recuperat desprès de més de 30 anys la figura tradicional de l'HOME DELS NASSOS DE LLEIDA, una figura realitzada pel taller Vetura&Hosta de Girona i que va omplir de bons desitjos l'eix comèrcial de la ciutat de Lleida.
Acompanyat del seu sequit de senyors i senyores, repartint caramels i bons desitjos, va sortir del palau de la Paeria amb el so dels grallers de Jaume Ier el conqueridor de la nostra ciutat.
Moltes persones van voler fer-se fotografies amb l'Home dels Nassos de Lleida.