• El Grup Cultural Garrigues Lleida, present en les Xarxes Socials

  L'entitat és molt present en les Xarxes Socials, per tindre informats a tots els nostres seguidors en les diferents webs. Ens podreu trobar a Facebook Grup Cultural Garrigues, Facebook Àliga de Lleida, Facebook Lleó de Lleida, Twitter, Instagram, Linkedin i Youtube.

 • 23ena Gegantera

  Ja està tot preparat per la 23ena Trobada de Gegants del Grup Cultural Garrigues Lleida, que serà el 25 d'Abril de 2015! Amb la participació de les Colles Geganteres de la Ciutat i com a convidats d'honor els Gegants de Creixell. Properament més informació.

 • XVena edició dels Premis Nacionals el Món Geganter

  Aquest any, s'ha celebrat la XIVena edició de els Premis Nacionals el Món Geganter, pero la XV edició ja está molt aprop, al concurs, aviat tindrem les bases de dades noves, pero ja podeu visitar la web, mirar les imatges de altres anys, i agafar idees...

 • L'Ong Garrigues Cooperació Internacional

  L'associació Garrigues Cooperació Internacional, neix l'any 2001 com una branca del Grup Cultural Garrigues, ha entrat a formar part de la Coordinadora d'ONGD i altres Moviments Solidaris de Lleida per decisió de l'Assemblea del mes de juny. Encara que Garrigues Cooperació Internacional es forma com a tal l'any 2001, l'activitat del Grup Cultural Garrigues en projectes solidaris es remunta als anys vuitanta, quan l'entitat social va iniciar diversos projectes de sensibilització sobre la situació dels països del sud a través de cicles de conferències i exposicions dels projectes de cooperació

FESTA MAJOR DE LLEIDA, PRESENTS A TOT ARREU...

 Espectacular, com cada any, la nostra presència als Camps Elisis de Lleida.

Ampla representació de l'entitat a l'ofrena de Sant Anàstasi a Lleida 
La barra dels Camps Elisis, tot un èxit dels nostres associats, gràcies.

GEGANTERA 2015

 La trobada de gegants de l'entitat, amb una important participació de nens i nenes.
 Els gegants de l'entitat, de la ciutat i els convidats, varen estar plantats a la plaça Paeria de Lleida
La nostra geganta Blanca, durant el seu ball de lluïment.

 La nostra parada a la fira d'entitats va estar un èxit amb el repartiment de milers de globus durant tot el dia a la plaça de la catedral de la nostra ciutat i amb presència de voluntaris.

 Sant Jordi al carrer, amb èxit de participació i vendes, a favor dels nostres projectes culturals i socials.
La parada de la plaça de Sant Joan a Lleida, com sempre un èxit amb la col·laboració dels nostres associats.