• El Grup Cultural Garrigues Lleida, present en les Xarxes Socials

  L'entitat és molt present en les Xarxes Socials, per tindre informats a tots els nostres seguidors en les diferents webs. Ens podreu trobar a Facebook Grup Cultural Garrigues, Facebook Àliga de Lleida, Facebook Lleó de Lleida, Twitter, Instagram, Linkedin i Youtube.

 • 23ena Gegantera

  Ja està tot preparat per la 23ena Trobada de Gegants del Grup Cultural Garrigues Lleida, que serà el 25 d'Abril de 2015! Amb la participació de les Colles Geganteres de la Ciutat i com a convidats d'honor els Gegants de Creixell. Properament més informació.

 • XVena edició dels Premis Nacionals el Món Geganter

  Aquest any, s'ha celebrat la XIVena edició de els Premis Nacionals el Món Geganter, pero la XV edició ja está molt aprop, al concurs, aviat tindrem les bases de dades noves, pero ja podeu visitar la web, mirar les imatges de altres anys, i agafar idees...

 • L'Ong Garrigues Cooperació Internacional

  L'associació Garrigues Cooperació Internacional, neix l'any 2001 com una branca del Grup Cultural Garrigues, ha entrat a formar part de la Coordinadora d'ONGD i altres Moviments Solidaris de Lleida per decisió de l'Assemblea del mes de juny. Encara que Garrigues Cooperació Internacional es forma com a tal l'any 2001, l'activitat del Grup Cultural Garrigues en projectes solidaris es remunta als anys vuitanta, quan l'entitat social va iniciar diversos projectes de sensibilització sobre la situació dels països del sud a través de cicles de conferències i exposicions dels projectes de cooperació

UNA ASSEMBLEA AMB ÈXIT DE PARTICIPACIÓ...

El Grup cultural Garrigues, va celebrar la seva assemblea general anual de socis, amb la presència de prop del 96% dels associats representats, durant la qual es va fer una balanç econòmic i de les activitats dels 2013, alhora que es van presentar el comptes del 2014 i les activitats.
Cal destacar que l'entitat manté totes les seves activitats, tot i que les de més pressupost en canvia el model, per optimitzar recurssos i poder estalviar, sense perdre qualitat. I d'altra banda el pressupost que es veure reduït, es busquen solucions per cercar nou finançament.


Garrigues, planteja continuar en tota la seva línea cultural com cada any, preveu mantenir tota l'àrea social i les delegacions a l'exterior, obrint legalment a Equador i Perú, consolidant la formació de funcionaris públics i generant recurssos per a finançar aquestes durant els propers anys.

 La Gegantera o els premis nacionals el Món geganter, seràn les activitats que han estalviat més ingressos al pressupost amb un canvi de model que permet mantenir la qualitat, incrementar la presència i visibilització i disminuir notablement els costos.


L'Assemblea general va acabar amb un sopar de germanor a la seu social de Lleida.