• El Grup Cultural Garrigues Lleida, present en les Xarxes Socials

  L'entitat és molt present en les Xarxes Socials, per tindre informats a tots els nostres seguidors en les diferents webs. Ens podreu trobar a Facebook Grup Cultural Garrigues, Facebook Àliga de Lleida, Facebook Lleó de Lleida, Twitter, Instagram, Linkedin i Youtube.

 • 23ena Gegantera

  Ja està tot preparat per la 23ena Trobada de Gegants del Grup Cultural Garrigues Lleida, que serà el 25 d'Abril de 2015! Amb la participació de les Colles Geganteres de la Ciutat i com a convidats d'honor els Gegants de Creixell. Properament més informació.

 • XVena edició dels Premis Nacionals el Món Geganter

  Aquest any, s'ha celebrat la XIVena edició de els Premis Nacionals el Món Geganter, pero la XV edició ja está molt aprop, al concurs, aviat tindrem les bases de dades noves, pero ja podeu visitar la web, mirar les imatges de altres anys, i agafar idees...

 • L'Ong Garrigues Cooperació Internacional

  L'associació Garrigues Cooperació Internacional, neix l'any 2001 com una branca del Grup Cultural Garrigues, ha entrat a formar part de la Coordinadora d'ONGD i altres Moviments Solidaris de Lleida per decisió de l'Assemblea del mes de juny. Encara que Garrigues Cooperació Internacional es forma com a tal l'any 2001, l'activitat del Grup Cultural Garrigues en projectes solidaris es remunta als anys vuitanta, quan l'entitat social va iniciar diversos projectes de sensibilització sobre la situació dels països del sud a través de cicles de conferències i exposicions dels projectes de cooperació

COMENCEM ELS ACTES DE NADAL....

 Amb un sopar al restaurant LOLA de la ciutat de Lleida, la Junta de Govern i diferents responsables de les nostres agrupacions van celebrar el sopar de nadal de l'entitat, amb un marcat t Colombià, donat de la recent arribada de la delegació per aquelles terres.

Durant el sopar, el Director Joan Mas va dirigir unes paraules d'agaïment a tots els presents, alhora que es va parlar del fort lideratge que l'entitat ténia en aquests moments díficils i els reptes que cal drà assumir en el futur.

Durant aquestes setmanes, hem pogut ser testimonis i protagonistes de primera, amb alcaldes, responsables culturals i túristics del Colòmbia, alhora que poder visitar i actuar en llocs molt singulars.