• El Grup Cultural Garrigues Lleida, present en les Xarxes Socials

  L'entitat és molt present en les Xarxes Socials, per tindre informats a tots els nostres seguidors en les diferents webs. Ens podreu trobar a Facebook Grup Cultural Garrigues, Facebook Àliga de Lleida, Facebook Lleó de Lleida, Twitter, Instagram, Linkedin i Youtube.

 • 23ena Gegantera

  Ja està tot preparat per la 23ena Trobada de Gegants del Grup Cultural Garrigues Lleida, que serà el 25 d'Abril de 2015! Amb la participació de les Colles Geganteres de la Ciutat i com a convidats d'honor els Gegants de Creixell. Properament més informació.

 • XVena edició dels Premis Nacionals el Món Geganter

  Aquest any, s'ha celebrat la XIVena edició de els Premis Nacionals el Món Geganter, pero la XV edició ja está molt aprop, al concurs, aviat tindrem les bases de dades noves, pero ja podeu visitar la web, mirar les imatges de altres anys, i agafar idees...

 • L'Ong Garrigues Cooperació Internacional

  L'associació Garrigues Cooperació Internacional, neix l'any 2001 com una branca del Grup Cultural Garrigues, ha entrat a formar part de la Coordinadora d'ONGD i altres Moviments Solidaris de Lleida per decisió de l'Assemblea del mes de juny. Encara que Garrigues Cooperació Internacional es forma com a tal l'any 2001, l'activitat del Grup Cultural Garrigues en projectes solidaris es remunta als anys vuitanta, quan l'entitat social va iniciar diversos projectes de sensibilització sobre la situació dels països del sud a través de cicles de conferències i exposicions dels projectes de cooperació

ÈXIT DE PÚBLIC I PARTICIPACIÓ EN ELS PREMIS MÉS POPULARS...

Ahir al vespre es van entregar a Lleida, al mig del carrer major i amb la novetat d'estrenar un nou format, els Premis Nacionals El món Geganter, aquest any el Grup cultural Garrigues, ha implicat a les diferents agrupacions i seccions de l'entitat per aun nou muntatge i alhora un nou concepte dels premis que arriven a la seva XVI edició.

Una edició marcada per la gran participació 212 treballs, 41 finalistes i 15 Premis, destacant els 4 premis nacionals, que aquest any han anat a totes les demarcacions territorials del país.

L'acte va contar amb una important presència de públic, molts nens i nenes, que fins hi tot, van veure ballar els gegants de l'entitat. El nou format, destaca per ser al carrer, donant proximitat, amb un muntatge escenic important, de llum, só, infraestructures de tot tipus i una escenografía diferents a la dels darrers anys.
L'acte va contar amb la preséncia de la Regidora Dolors Arderius, en nom del paer en cap, el director dels serveis territorials de cultura de la Generalitat a Lleida, Sr. Josep Borrell i la regidoria i consellera comarcal Bea Obis, així com la gent de la Web "Gegants Som" que col·laboració en la difusió dels premis i en el procés de votacions dels premis a través de les webs i de les xarxes socials.

 
 Les autoritats presents durant l'acte d'ahir al vell mig de la ciutat de Lleida.
 Josep Borrell, director de cultura de la Generalitat, va estar entre els presents, així com altres autoritats i representants culturals i socials.

0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada