• El Grup Cultural Garrigues Lleida, present en les Xarxes Socials

  L'entitat és molt present en les Xarxes Socials, per tindre informats a tots els nostres seguidors en les diferents webs. Ens podreu trobar a Facebook Grup Cultural Garrigues, Facebook Àliga de Lleida, Facebook Lleó de Lleida, Twitter, Instagram, Linkedin i Youtube.

 • 23ena Gegantera

  Ja està tot preparat per la 23ena Trobada de Gegants del Grup Cultural Garrigues Lleida, que serà el 25 d'Abril de 2015! Amb la participació de les Colles Geganteres de la Ciutat i com a convidats d'honor els Gegants de Creixell. Properament més informació.

 • XVena edició dels Premis Nacionals el Món Geganter

  Aquest any, s'ha celebrat la XIVena edició de els Premis Nacionals el Món Geganter, pero la XV edició ja está molt aprop, al concurs, aviat tindrem les bases de dades noves, pero ja podeu visitar la web, mirar les imatges de altres anys, i agafar idees...

 • L'Ong Garrigues Cooperació Internacional

  L'associació Garrigues Cooperació Internacional, neix l'any 2001 com una branca del Grup Cultural Garrigues, ha entrat a formar part de la Coordinadora d'ONGD i altres Moviments Solidaris de Lleida per decisió de l'Assemblea del mes de juny. Encara que Garrigues Cooperació Internacional es forma com a tal l'any 2001, l'activitat del Grup Cultural Garrigues en projectes solidaris es remunta als anys vuitanta, quan l'entitat social va iniciar diversos projectes de sensibilització sobre la situació dels països del sud a través de cicles de conferències i exposicions dels projectes de cooperació

LA SETMANA SANTA, en plena marxa de passió...

La Confraria del Grup cultural Garrigues, ha iniciat els seus actes de divulgació a la ciutat a pesar de no sortir en el programa oficial, es una de les confraries més nombroses i amb més activitat anual, ha iniciat aquests actes amb la mostra fotogràfica que durant aquests dies es visita a la nostra seu social a Lleida, el dimecres va tenir lloc la missa de la confraria, juntament amb els Portans de Sant Llorenç com any rere any hem anat celebrant.El prior dels Dolors va presidir aquesta missa, juntament amb la nostra vicedirectora -Montse Gallardo- i el confrare major -Enric Figueres- així com una nombrosa preséncia de confrares de la nostra entitat, la presència de nou aquest any de confrares per a realitzar l'ofetrtori i la presència del grup de música del Centro Galego, van donar colofó a la presència de la imatge de Crist que varen portar els portants de Sant Llorenç.

0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada