• El Grup Cultural Garrigues Lleida, present en les Xarxes Socials

  L'entitat és molt present en les Xarxes Socials, per tindre informats a tots els nostres seguidors en les diferents webs. Ens podreu trobar a Facebook Grup Cultural Garrigues, Facebook Àliga de Lleida, Facebook Lleó de Lleida, Twitter, Instagram, Linkedin i Youtube.

 • 23ena Gegantera

  Ja està tot preparat per la 23ena Trobada de Gegants del Grup Cultural Garrigues Lleida, que serà el 25 d'Abril de 2015! Amb la participació de les Colles Geganteres de la Ciutat i com a convidats d'honor els Gegants de Creixell. Properament més informació.

 • XVena edició dels Premis Nacionals el Món Geganter

  Aquest any, s'ha celebrat la XIVena edició de els Premis Nacionals el Món Geganter, pero la XV edició ja está molt aprop, al concurs, aviat tindrem les bases de dades noves, pero ja podeu visitar la web, mirar les imatges de altres anys, i agafar idees...

 • L'Ong Garrigues Cooperació Internacional

  L'associació Garrigues Cooperació Internacional, neix l'any 2001 com una branca del Grup Cultural Garrigues, ha entrat a formar part de la Coordinadora d'ONGD i altres Moviments Solidaris de Lleida per decisió de l'Assemblea del mes de juny. Encara que Garrigues Cooperació Internacional es forma com a tal l'any 2001, l'activitat del Grup Cultural Garrigues en projectes solidaris es remunta als anys vuitanta, quan l'entitat social va iniciar diversos projectes de sensibilització sobre la situació dels països del sud a través de cicles de conferències i exposicions dels projectes de cooperació

A la seu del LAB de l'alcaldía de Madrid -Madrid Emprenda- al carrer Bailen de la capital estatal, i amb la presència del responsable d'internacionalització del LAB, En Jesus Ortiz, així com el president de la Feneració espanyola de immigrants, el Sr. Guillermo Llano, o la presidenta de l'associació de Dones Pachamama, la Sra. Ivette Barreto, per part de Garrigues, el nostre representant i delegat a Madrid, En John Quintero Vera i amb la presència del responsable de l'àrea d'internacional i de delegacions de GARRIGUES, Enric Figueres, que va presidir la signatura del conveni entre les dos organitzacions i dona ínici a un programa de col·laboració de treball conjunt durant els propers anys.
Ivette Barreto, va iniciar l'acte davant de diferents presidents d'entitats de immigrants amb seu a la capital espanyola, desprès -Enric Figueres- va realitzar les seves paraules, tot incidint en les oportunitats que aquest conveni i actes com aquest, representaven en el context social i econòmic que viu el país. Figueres va posar a disposició totes les infraestructures i equips de treball a disposición de qualsevol de les organitzacions presents o representades a Catalunya i a Lleida.
 La taula de l'acte realitzat aquesta setmana a Madrid, a la seu del LAB de l'alcaldía de Madrid. 
 Una recepció realitzada per una cooperativa de dones immigrants amb seu a Madrid, a la seu del LAB.
L'acte el va tancar, el responsable d'internacionalització del LAB Madrid, en Jesus Ortiz que va lloà la signatura per la capacitat i per el resultat positiu que el conveni representava per a les administracions com per a les organizacions signants. El magnific edifici que va tenir lloc la signatura del conveni, és també la seu del BID per a Europa i Israel de l'organització Iberoamericana. 

0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada