• El Grup Cultural Garrigues Lleida, present en les Xarxes Socials

  L'entitat és molt present en les Xarxes Socials, per tindre informats a tots els nostres seguidors en les diferents webs. Ens podreu trobar a Facebook Grup Cultural Garrigues, Facebook Àliga de Lleida, Facebook Lleó de Lleida, Twitter, Instagram, Linkedin i Youtube.

 • 23ena Gegantera

  Ja està tot preparat per la 23ena Trobada de Gegants del Grup Cultural Garrigues Lleida, que serà el 25 d'Abril de 2015! Amb la participació de les Colles Geganteres de la Ciutat i com a convidats d'honor els Gegants de Creixell. Properament més informació.

 • XVena edició dels Premis Nacionals el Món Geganter

  Aquest any, s'ha celebrat la XIVena edició de els Premis Nacionals el Món Geganter, pero la XV edició ja está molt aprop, al concurs, aviat tindrem les bases de dades noves, pero ja podeu visitar la web, mirar les imatges de altres anys, i agafar idees...

 • L'Ong Garrigues Cooperació Internacional

  L'associació Garrigues Cooperació Internacional, neix l'any 2001 com una branca del Grup Cultural Garrigues, ha entrat a formar part de la Coordinadora d'ONGD i altres Moviments Solidaris de Lleida per decisió de l'Assemblea del mes de juny. Encara que Garrigues Cooperació Internacional es forma com a tal l'any 2001, l'activitat del Grup Cultural Garrigues en projectes solidaris es remunta als anys vuitanta, quan l'entitat social va iniciar diversos projectes de sensibilització sobre la situació dels països del sud a través de cicles de conferències i exposicions dels projectes de cooperació

VISITA DEL CANDIDATS DE CIU A LA NOSTRA SEU

Cristina Bosch, candidata de CIU al Parlament i el vicepresident de la Diputació de Lleida, Miquel Padilla durant els seus parlaments a la seu de Garrigues a Lleida.
La seu del Grup cultural Garrigues, va rebre la visita dels candidats de CIU al Parlament de Catalunya, on vàren poder explicar les seves propostes i sobretot resoldre qüestions sobre la nova situació que planteja Catalunya i que el Grup cultural Garrigues, recolza, un nou estat a Europa.
                                 
A l'entitat els varen rebre els diferents presidents de les entitats culturals que tenen la seva seu allà, con el Director del Grup cultural Garrigues, Joan Mas, La presidenta de Acd.lleida.cat, Lorudes Santiago i el President del Patronat del corpus i de la Flama del Canigó, Enric Figueres, a més de diferents representants de les juntes directives i de govern de les entitats culturals presents a l'acte.