• El Grup Cultural Garrigues Lleida, present en les Xarxes Socials

  L'entitat és molt present en les Xarxes Socials, per tindre informats a tots els nostres seguidors en les diferents webs. Ens podreu trobar a Facebook Grup Cultural Garrigues, Facebook Àliga de Lleida, Facebook Lleó de Lleida, Twitter, Instagram, Linkedin i Youtube.

 • 23ena Gegantera

  Ja està tot preparat per la 23ena Trobada de Gegants del Grup Cultural Garrigues Lleida, que serà el 25 d'Abril de 2015! Amb la participació de les Colles Geganteres de la Ciutat i com a convidats d'honor els Gegants de Creixell. Properament més informació.

 • XVena edició dels Premis Nacionals el Món Geganter

  Aquest any, s'ha celebrat la XIVena edició de els Premis Nacionals el Món Geganter, pero la XV edició ja está molt aprop, al concurs, aviat tindrem les bases de dades noves, pero ja podeu visitar la web, mirar les imatges de altres anys, i agafar idees...

 • L'Ong Garrigues Cooperació Internacional

  L'associació Garrigues Cooperació Internacional, neix l'any 2001 com una branca del Grup Cultural Garrigues, ha entrat a formar part de la Coordinadora d'ONGD i altres Moviments Solidaris de Lleida per decisió de l'Assemblea del mes de juny. Encara que Garrigues Cooperació Internacional es forma com a tal l'any 2001, l'activitat del Grup Cultural Garrigues en projectes solidaris es remunta als anys vuitanta, quan l'entitat social va iniciar diversos projectes de sensibilització sobre la situació dels països del sud a través de cicles de conferències i exposicions dels projectes de cooperació

El Lleó i l'Àliga de Lleida, al Museu de Lleida Aquest matí, com a antecedent del Corpus de Lleida, l'Àliga i el Lleó de Lleida, han assistit, a una jornada, organitzada per el Museu de Lleida, amb el nom d'Animalía, en el que és relaciona tot el Seguici Tradicional i Popular de la ciutat, entre d'altres el Lleó, l'Àliga, i els Cavallets del Corpus, que han sigut els assistents d'avui, amb les bèsties de les obres d'art del museu. 

Així, el dia començava amb una ronda de ball, amb els Cavallets del Corpus, tot seguit el Lleó de Lleida, que ja té unes ganes immenses, d'estrenar el seu ball, i pel punt i final, l'Àliga de Lleida, amb el seu ball de respecte. 

Un cop finalitzats els balls, el Museu de Lleida, organitzava una visita guiada, per mostrar això, els elements de la ciutat de Lleida, amb les obres d'art.

Cal a recordar, que el pròxim dia 10 de Juny, serà la diada de Corpus, al Eix Comercial, i que el Lleó de Lleida, estrenarà el seu ball. Amb música de Jordi Fàbregas.