• El Grup Cultural Garrigues Lleida, present en les Xarxes Socials

  L'entitat és molt present en les Xarxes Socials, per tindre informats a tots els nostres seguidors en les diferents webs. Ens podreu trobar a Facebook Grup Cultural Garrigues, Facebook Àliga de Lleida, Facebook Lleó de Lleida, Twitter, Instagram, Linkedin i Youtube.

 • 23ena Gegantera

  Ja està tot preparat per la 23ena Trobada de Gegants del Grup Cultural Garrigues Lleida, que serà el 25 d'Abril de 2015! Amb la participació de les Colles Geganteres de la Ciutat i com a convidats d'honor els Gegants de Creixell. Properament més informació.

 • XVena edició dels Premis Nacionals el Món Geganter

  Aquest any, s'ha celebrat la XIVena edició de els Premis Nacionals el Món Geganter, pero la XV edició ja está molt aprop, al concurs, aviat tindrem les bases de dades noves, pero ja podeu visitar la web, mirar les imatges de altres anys, i agafar idees...

 • L'Ong Garrigues Cooperació Internacional

  L'associació Garrigues Cooperació Internacional, neix l'any 2001 com una branca del Grup Cultural Garrigues, ha entrat a formar part de la Coordinadora d'ONGD i altres Moviments Solidaris de Lleida per decisió de l'Assemblea del mes de juny. Encara que Garrigues Cooperació Internacional es forma com a tal l'any 2001, l'activitat del Grup Cultural Garrigues en projectes solidaris es remunta als anys vuitanta, quan l'entitat social va iniciar diversos projectes de sensibilització sobre la situació dels països del sud a través de cicles de conferències i exposicions dels projectes de cooperació

Gegantera'12


Aquest any el Grup Cultural Garrigues Lleida, està de celebració de diversos aspectes. Celebren, els 25 anys de la seva fundació al 1987, també el 20è aniversari dels seus gegants grans, l'Anastasi i la Blanca, la 20ena Trobada de Gegants "Gegantera'12" , i per a més celebració encara, aquest any s'estrenen amb la celebració de la 1era Trobada de Bestiari.

Tot serà celebrat el dia 14 d'abril, a Lleida. La trobada de Gegants i Bestiari, estarà distribuïda en dues cercaviles "la de gegants i la de bestiari".

Per aquest gran esdeveniment, han volgut comptar amb la presència d'un gran nombre d'elements, com son: "als Gegants" els Gegants del Grup Cultural Garrigues, del Corpus de Lleida, els Gegants de la Paeria de Lleida, els Gegants del Casc Antic de Barcelona, els Gegants del Col•lectiu Cultural Cappont, de la Marge Esquerra del Riu Segre, els Gegants del barri de Pardinyes, del Casc Antic de Lleida, de l'Ereta, els Gegants de Montoliu, i els de Pradell de Sió. "al Bestiari" el Lleó de Lleida, com a amfitrió, el Lleó de Barcelona, la Mulassa de Barcelona, el Dofí de Barcelona, els Cavallets del Corpus de Lleida, la Mulassa de Cappont, i lo Marraco de Lleida.

La plantada tant de Gegants tindrà lloc sobre les 17.30h, l'inici de la cercaviles serà sobre les 18h aproximadament. La cercavila de Gegants, començarà des del Carrer Sant Antoni, per la Plaça de la Catedral, passant per el Carrer Major, la Plaça de Sant Francesc, la Plaça Paeria i com a punt final a la Plaça Sant Joan.

A la cercavila de Bestiari, la plantada serà a les 17h al Parc de Santa Cecília, convidats per l'Ajuntament de Lleida en participar en el 1er Aniversari de la creació d'aquest parc als peus de la Seu Vella. Aquesta cercavila que és situarà totalment oposada a la dels Gegants, a l'altra punta de l'Eix Comercial de Lleida, on a les 17.45 sortirà des del Parc de Santa Cecília, per passar per el Carrer Camp de Mar, Carrer Salmerón,  l'Auditori de Lleida, pel Carrer Pi i Maragall, Carrer Magdalena, Carrer de Sant Joan, i per a punt final s'ajuntaran les dues cercaviles a la Plaça Sant Joan.

A les 19h, començarà la ronda de balls, de les colles convidades de fora de la ciutat i també d'un ball conjunt amb tots els participants.