• El Grup Cultural Garrigues Lleida, present en les Xarxes Socials

  L'entitat és molt present en les Xarxes Socials, per tindre informats a tots els nostres seguidors en les diferents webs. Ens podreu trobar a Facebook Grup Cultural Garrigues, Facebook Àliga de Lleida, Facebook Lleó de Lleida, Twitter, Instagram, Linkedin i Youtube.

 • 23ena Gegantera

  Ja està tot preparat per la 23ena Trobada de Gegants del Grup Cultural Garrigues Lleida, que serà el 25 d'Abril de 2015! Amb la participació de les Colles Geganteres de la Ciutat i com a convidats d'honor els Gegants de Creixell. Properament més informació.

 • XVena edició dels Premis Nacionals el Món Geganter

  Aquest any, s'ha celebrat la XIVena edició de els Premis Nacionals el Món Geganter, pero la XV edició ja está molt aprop, al concurs, aviat tindrem les bases de dades noves, pero ja podeu visitar la web, mirar les imatges de altres anys, i agafar idees...

 • L'Ong Garrigues Cooperació Internacional

  L'associació Garrigues Cooperació Internacional, neix l'any 2001 com una branca del Grup Cultural Garrigues, ha entrat a formar part de la Coordinadora d'ONGD i altres Moviments Solidaris de Lleida per decisió de l'Assemblea del mes de juny. Encara que Garrigues Cooperació Internacional es forma com a tal l'any 2001, l'activitat del Grup Cultural Garrigues en projectes solidaris es remunta als anys vuitanta, quan l'entitat social va iniciar diversos projectes de sensibilització sobre la situació dels països del sud a través de cicles de conferències i exposicions dels projectes de cooperació

Ahir va tenir lloc la 13ena assemblea general de socis de l'entitat, amb la valoració dels actes i activitats del 2011, amb un abrumador vot a favor i la presentació dels nous pressupostos i actes per al present 2012, JOAN MAS, escollit director de l'entitat, a la imatges amb Francis Nieto, presidenta de la Mesa de l'assemblea general de socis 2012.

 La Francis i l'Ares van formar la Mesa de l'Assemblea per acord de tots i totes les assistents.

Tot i que va tenir l'acte electoral per renovar com a Director a Joan Mas, així com la practica totalitat de la Junta de Govern, el nomenament del nou cap de colla de geganters, la nova tresorera, van marcar la renovació de la Junta de Govern que afrontarà els actes de 25 anys de la nostra entitat, amb prop de 150 actes i acitivtats i un pressupost de prop de 90.000 €.