• El Grup Cultural Garrigues Lleida, present en les Xarxes Socials

  L'entitat és molt present en les Xarxes Socials, per tindre informats a tots els nostres seguidors en les diferents webs. Ens podreu trobar a Facebook Grup Cultural Garrigues, Facebook Àliga de Lleida, Facebook Lleó de Lleida, Twitter, Instagram, Linkedin i Youtube.

 • 23ena Gegantera

  Ja està tot preparat per la 23ena Trobada de Gegants del Grup Cultural Garrigues Lleida, que serà el 25 d'Abril de 2015! Amb la participació de les Colles Geganteres de la Ciutat i com a convidats d'honor els Gegants de Creixell. Properament més informació.

 • XVena edició dels Premis Nacionals el Món Geganter

  Aquest any, s'ha celebrat la XIVena edició de els Premis Nacionals el Món Geganter, pero la XV edició ja está molt aprop, al concurs, aviat tindrem les bases de dades noves, pero ja podeu visitar la web, mirar les imatges de altres anys, i agafar idees...

 • L'Ong Garrigues Cooperació Internacional

  L'associació Garrigues Cooperació Internacional, neix l'any 2001 com una branca del Grup Cultural Garrigues, ha entrat a formar part de la Coordinadora d'ONGD i altres Moviments Solidaris de Lleida per decisió de l'Assemblea del mes de juny. Encara que Garrigues Cooperació Internacional es forma com a tal l'any 2001, l'activitat del Grup Cultural Garrigues en projectes solidaris es remunta als anys vuitanta, quan l'entitat social va iniciar diversos projectes de sensibilització sobre la situació dels països del sud a través de cicles de conferències i exposicions dels projectes de cooperació
 El dia 10 va tindre lloc la presentació de les Galetes de la Festa Major a la Pastiseria Llarás al mercat de Cappont, on hi van ser presents el secretari del Grup Cultural Garrigues, Enric Figueres, el propietari i presdient del Gremi de Forners de les Terres de Lleida, Manel Llarás, la Regidora del Barri de Cappont, la Regidora de Cultura, Montserrat Parra, i la propietaria de l'empresa Decookies.


1 comentarios:

Núria M.Torrebella ha dit...

Han quedat super xules les fotos.......es un plaer col-labora amb vosaltres: Grup Cultural Garriges, continuaré fent cultura aportant les meves imatges.

Cordialment,

Núria M. Torrebella.

Publica un comentari a l'entrada