• El Grup Cultural Garrigues Lleida, present en les Xarxes Socials

  L'entitat és molt present en les Xarxes Socials, per tindre informats a tots els nostres seguidors en les diferents webs. Ens podreu trobar a Facebook Grup Cultural Garrigues, Facebook Àliga de Lleida, Facebook Lleó de Lleida, Twitter, Instagram, Linkedin i Youtube.

 • 23ena Gegantera

  Ja està tot preparat per la 23ena Trobada de Gegants del Grup Cultural Garrigues Lleida, que serà el 25 d'Abril de 2015! Amb la participació de les Colles Geganteres de la Ciutat i com a convidats d'honor els Gegants de Creixell. Properament més informació.

 • XVena edició dels Premis Nacionals el Món Geganter

  Aquest any, s'ha celebrat la XIVena edició de els Premis Nacionals el Món Geganter, pero la XV edició ja está molt aprop, al concurs, aviat tindrem les bases de dades noves, pero ja podeu visitar la web, mirar les imatges de altres anys, i agafar idees...

 • L'Ong Garrigues Cooperació Internacional

  L'associació Garrigues Cooperació Internacional, neix l'any 2001 com una branca del Grup Cultural Garrigues, ha entrat a formar part de la Coordinadora d'ONGD i altres Moviments Solidaris de Lleida per decisió de l'Assemblea del mes de juny. Encara que Garrigues Cooperació Internacional es forma com a tal l'any 2001, l'activitat del Grup Cultural Garrigues en projectes solidaris es remunta als anys vuitanta, quan l'entitat social va iniciar diversos projectes de sensibilització sobre la situació dels països del sud a través de cicles de conferències i exposicions dels projectes de cooperació

Diada de la Cultura Popular i Tradicional de Lleida

Un altre cop als volts de Sant Jordi, les entitats de cultura popular i tradicional surten al carrer a mostrar les diferents accions i activitats que desenvolupen, ahir el carrer amjor de Lleida, va estar ple de gom a gom per veure les diferents entitats de la ciutat.


 Els nens i nenes els grans protagonistes de la jornada festiva a Lleida.
El Grup cultural Garrigues, com cada any hi va estar present, destacant la presència del Lleó de Lleida que va estar tot el dia prop dels nens i nenes que varen voler veure una de les peçes del bestiari festiu de la ciutat de Lleida, a més d'informació i venda de material de divulgació de l'entitat, durant tot el dia va passar un gran nombre de públic.

0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada