• El Grup Cultural Garrigues Lleida, present en les Xarxes Socials

  L'entitat és molt present en les Xarxes Socials, per tindre informats a tots els nostres seguidors en les diferents webs. Ens podreu trobar a Facebook Grup Cultural Garrigues, Facebook Àliga de Lleida, Facebook Lleó de Lleida, Twitter, Instagram, Linkedin i Youtube.

 • 23ena Gegantera

  Ja està tot preparat per la 23ena Trobada de Gegants del Grup Cultural Garrigues Lleida, que serà el 25 d'Abril de 2015! Amb la participació de les Colles Geganteres de la Ciutat i com a convidats d'honor els Gegants de Creixell. Properament més informació.

 • XVena edició dels Premis Nacionals el Món Geganter

  Aquest any, s'ha celebrat la XIVena edició de els Premis Nacionals el Món Geganter, pero la XV edició ja está molt aprop, al concurs, aviat tindrem les bases de dades noves, pero ja podeu visitar la web, mirar les imatges de altres anys, i agafar idees...

 • L'Ong Garrigues Cooperació Internacional

  L'associació Garrigues Cooperació Internacional, neix l'any 2001 com una branca del Grup Cultural Garrigues, ha entrat a formar part de la Coordinadora d'ONGD i altres Moviments Solidaris de Lleida per decisió de l'Assemblea del mes de juny. Encara que Garrigues Cooperació Internacional es forma com a tal l'any 2001, l'activitat del Grup Cultural Garrigues en projectes solidaris es remunta als anys vuitanta, quan l'entitat social va iniciar diversos projectes de sensibilització sobre la situació dels països del sud a través de cicles de conferències i exposicions dels projectes de cooperació

 
Durant aquest cap de setmana a Lleida, ha tingut lloc la Final Four Futsal Cup, organitzada per la UEFA, i l'Ajuntament de Lleida, ha organitzat una petita concentració dels elements de la Ciutat més representatius.

El Grup Cultural Garrigues, convidat per l'Alcalde de Lleida Àngel Ros, i la Regidora de Cultura Montserrat Parra, ha portat un dels dos elements més representatius de la ciutat, el Lleó de Lleida, que ha sigut acompanyat per els Gegants Anastasi i Blanca, a més a més en aquest acte han participat els Gegants de Lleida, lo Marraco, els Cavellets de Lleida, els Gegants del Patronat del Corpus i els Castellers de Lleida.

L'acte que ha estat davant del pavelló del Barris Nord, on han fet diverses ballades tots els elements de la ciutat participants.
0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada