• El Grup Cultural Garrigues Lleida, present en les Xarxes Socials

  L'entitat és molt present en les Xarxes Socials, per tindre informats a tots els nostres seguidors en les diferents webs. Ens podreu trobar a Facebook Grup Cultural Garrigues, Facebook Àliga de Lleida, Facebook Lleó de Lleida, Twitter, Instagram, Linkedin i Youtube.

 • 23ena Gegantera

  Ja està tot preparat per la 23ena Trobada de Gegants del Grup Cultural Garrigues Lleida, que serà el 25 d'Abril de 2015! Amb la participació de les Colles Geganteres de la Ciutat i com a convidats d'honor els Gegants de Creixell. Properament més informació.

 • XVena edició dels Premis Nacionals el Món Geganter

  Aquest any, s'ha celebrat la XIVena edició de els Premis Nacionals el Món Geganter, pero la XV edició ja está molt aprop, al concurs, aviat tindrem les bases de dades noves, pero ja podeu visitar la web, mirar les imatges de altres anys, i agafar idees...

 • L'Ong Garrigues Cooperació Internacional

  L'associació Garrigues Cooperació Internacional, neix l'any 2001 com una branca del Grup Cultural Garrigues, ha entrat a formar part de la Coordinadora d'ONGD i altres Moviments Solidaris de Lleida per decisió de l'Assemblea del mes de juny. Encara que Garrigues Cooperació Internacional es forma com a tal l'any 2001, l'activitat del Grup Cultural Garrigues en projectes solidaris es remunta als anys vuitanta, quan l'entitat social va iniciar diversos projectes de sensibilització sobre la situació dels països del sud a través de cicles de conferències i exposicions dels projectes de cooperació

Missa de la Confraria del Grup Cultural GarriguesLa setmana Santa de Lleida, ja és molt víva, avui han estat els actes organitzats conjuntament amb les confraries del Grup cultural Garrigues i dels Portants de Sant Lloreç a l'esglèsia dels Dolors de Lleida i com a prel·ludi de la processó del Diumenge de Rams a Lleida, el pròxim diumenge. 


En la que participarà la confraria del Grup cultural Garrigues, que aporta prop de 45 confrares, portant el tercer dolor "El pas dels nen entre els doctors" i la participació dels grups de grallers i dolçainers (l'únic grup de música tradicional Catalana de les processons de la setmana santa de Lleida, des de fa prop de 18 anys).

Els confrares majors del Grup cultural Garrigues, acompanyats de més membres del Grup Cultural Garrigues, juntament amb els priors dels Dolors han presidit la santa missa, així com la preséncia de nombrosos membres de les confraries organitzadores.


0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada