• El Grup Cultural Garrigues Lleida, present en les Xarxes Socials

  L'entitat és molt present en les Xarxes Socials, per tindre informats a tots els nostres seguidors en les diferents webs. Ens podreu trobar a Facebook Grup Cultural Garrigues, Facebook Àliga de Lleida, Facebook Lleó de Lleida, Twitter, Instagram, Linkedin i Youtube.

 • 23ena Gegantera

  Ja està tot preparat per la 23ena Trobada de Gegants del Grup Cultural Garrigues Lleida, que serà el 25 d'Abril de 2015! Amb la participació de les Colles Geganteres de la Ciutat i com a convidats d'honor els Gegants de Creixell. Properament més informació.

 • XVena edició dels Premis Nacionals el Món Geganter

  Aquest any, s'ha celebrat la XIVena edició de els Premis Nacionals el Món Geganter, pero la XV edició ja está molt aprop, al concurs, aviat tindrem les bases de dades noves, pero ja podeu visitar la web, mirar les imatges de altres anys, i agafar idees...

 • L'Ong Garrigues Cooperació Internacional

  L'associació Garrigues Cooperació Internacional, neix l'any 2001 com una branca del Grup Cultural Garrigues, ha entrat a formar part de la Coordinadora d'ONGD i altres Moviments Solidaris de Lleida per decisió de l'Assemblea del mes de juny. Encara que Garrigues Cooperació Internacional es forma com a tal l'any 2001, l'activitat del Grup Cultural Garrigues en projectes solidaris es remunta als anys vuitanta, quan l'entitat social va iniciar diversos projectes de sensibilització sobre la situació dels països del sud a través de cicles de conferències i exposicions dels projectes de cooperació

Les Festes de Corpus de Lleida a la revista El Món GeganterLes festes de Corpus Lleidatanes, a la Revista El Món Geganter.
Gràcies als Geganters de Moja, les festivitats de Corpus Lleidatanes, una cop més han tingut protagonisme en la premsa, en aquest cas, aquesta revista.
Revista El Mon Geganter nº73 Any 2011

Aquest any, una de les sortides especials, és a La Roca del Vallès, per primer cop participaran en la cercavila d'aquesta vila. Aquest cop, els hi tocarà participar a l'Anastasi i a la Blanca, els gegants grans del Grup Cultural Garrigues, que ja calenten motors per el seu pròxim 20è aniversari al 2012.


La trobada de gegants tindrà lloc el pròxim 10 de Setmebre com no a la vila de La Roca del Vallès, on celebrarem el 15è Aniversari de l'entremaliat Jofre, que ja ha fet 15 anys, i visitarem als grans Emma i Odó, una trobada que promet molt! 

L'horari serà el seguent: 
17.30 Plantada de Gegants a la Rambla Mestre Jaume Torrents
18.15 Inici de la Cercavila, que pasarà per el Carrer Major, Carrer Verbe Demuria, el Carrer de Dalt, Carrer de Catalunya i un altre cop la Rambla Mestre Jaume Torres.
19.00 Arribada a la Plaça i Inici dels Balls
19.15 Lliurament dels Records

Amb la participació de les colles de:  Colla Gegantera de La Roca del Vallès, Grup Cultural Garrigues Lleida, Gegants de Montmeló, Gegants de Mollet del Vallès, Gegants del Clot, Gegants de Sarrià, Gegants de Sant Boi de Llobregat i els Gegants de Canovelles, entre altres grups de bastoners, ball de gitanes, etc..