• El Grup Cultural Garrigues Lleida, present en les Xarxes Socials

  L'entitat és molt present en les Xarxes Socials, per tindre informats a tots els nostres seguidors en les diferents webs. Ens podreu trobar a Facebook Grup Cultural Garrigues, Facebook Àliga de Lleida, Facebook Lleó de Lleida, Twitter, Instagram, Linkedin i Youtube.

 • 23ena Gegantera

  Ja està tot preparat per la 23ena Trobada de Gegants del Grup Cultural Garrigues Lleida, que serà el 25 d'Abril de 2015! Amb la participació de les Colles Geganteres de la Ciutat i com a convidats d'honor els Gegants de Creixell. Properament més informació.

 • XVena edició dels Premis Nacionals el Món Geganter

  Aquest any, s'ha celebrat la XIVena edició de els Premis Nacionals el Món Geganter, pero la XV edició ja está molt aprop, al concurs, aviat tindrem les bases de dades noves, pero ja podeu visitar la web, mirar les imatges de altres anys, i agafar idees...

 • L'Ong Garrigues Cooperació Internacional

  L'associació Garrigues Cooperació Internacional, neix l'any 2001 com una branca del Grup Cultural Garrigues, ha entrat a formar part de la Coordinadora d'ONGD i altres Moviments Solidaris de Lleida per decisió de l'Assemblea del mes de juny. Encara que Garrigues Cooperació Internacional es forma com a tal l'any 2001, l'activitat del Grup Cultural Garrigues en projectes solidaris es remunta als anys vuitanta, quan l'entitat social va iniciar diversos projectes de sensibilització sobre la situació dels països del sud a través de cicles de conferències i exposicions dels projectes de cooperació
El Grup cultural Garrigues, a través de les seves agrupacions tradicionals continua mostrant als fracesos la cultura popular i tradicional catalana,avui han estat rebut a l'ajuntament de Grenoble per la corporació francesa, així com, presència del president de la Diputació de  Lleida, Sr. Joan Reñe, acompanyant per la vicepresidenta SR. Rosa Pujol, i altres autoritats del país, una recepció a tots els Grups que participen aquests dies a la ciutat francesa, en representació de la cultura popular del Catalunya.

El director de l'entitat Joan Mas, acompanyat pel fundador -Enric Figueres i altres companyes de les diferents agrupacions tradicionals presents a Grenoble aquests dies.


Ja som a Grenoble..
Després de más de 10h, en autocar des de Lleida fins a Grenoble, em arribat, aquesta tarda passada, han actuat els Gegants del Grup Cultural Garrigues, Gegants de l'ACGC i els Gegants d'Igualada juntament amb els Cavallets de Mataró. L'Àliga i el Lleó de Lleida i el Porc Senglar de Cardedeu, s'estrenaran demà al Seguici Popular, que tindrà lloc al Parc Paul Mistral prop de les 17h.