• El Grup Cultural Garrigues Lleida, present en les Xarxes Socials

  L'entitat és molt present en les Xarxes Socials, per tindre informats a tots els nostres seguidors en les diferents webs. Ens podreu trobar a Facebook Grup Cultural Garrigues, Facebook Àliga de Lleida, Facebook Lleó de Lleida, Twitter, Instagram, Linkedin i Youtube.

 • 23ena Gegantera

  Ja està tot preparat per la 23ena Trobada de Gegants del Grup Cultural Garrigues Lleida, que serà el 25 d'Abril de 2015! Amb la participació de les Colles Geganteres de la Ciutat i com a convidats d'honor els Gegants de Creixell. Properament més informació.

 • XVena edició dels Premis Nacionals el Món Geganter

  Aquest any, s'ha celebrat la XIVena edició de els Premis Nacionals el Món Geganter, pero la XV edició ja está molt aprop, al concurs, aviat tindrem les bases de dades noves, pero ja podeu visitar la web, mirar les imatges de altres anys, i agafar idees...

 • L'Ong Garrigues Cooperació Internacional

  L'associació Garrigues Cooperació Internacional, neix l'any 2001 com una branca del Grup Cultural Garrigues, ha entrat a formar part de la Coordinadora d'ONGD i altres Moviments Solidaris de Lleida per decisió de l'Assemblea del mes de juny. Encara que Garrigues Cooperació Internacional es forma com a tal l'any 2001, l'activitat del Grup Cultural Garrigues en projectes solidaris es remunta als anys vuitanta, quan l'entitat social va iniciar diversos projectes de sensibilització sobre la situació dels països del sud a través de cicles de conferències i exposicions dels projectes de cooperació
Ahir a la tarda a les 20h a la Bibliotèca Pública de Lleida va tindre lloc la inauguració de la exposició de la flama del Canigó per als seus 15 anys per les terres Ilerdencses però resta sota el nom de "LA FLAMA DEL CANIGÓ PER LES TERRES DE LLEIDA". Vam poder inaugurar la exposició de la Flama del Canigó amb la Regidora de Cultura de la ciutat de Lleida i els diferents presidents dels barris que ens la demanen i altre personalitats importants. Una exposició que consta de 9 Panells on explica els origens de la Flama del Canigó i explica el procès que és fa per a que el día 23 de Juny sempre arribi la Flama del Canigó a Lleida i cada any és distribueixi en un lloc diferent per a que cada poble, barri, o districte pugui encendre la seva foguera de Sant Joan. L'exposició té un panell unic per a recordar moments dels inicis de la Flama a Lleida i una altre de retalls de premsa que han sigut publicat al llarg dels anys.

Recordar-vos que si voleu demanar aquesta exposició per poder-la exposar al vostre barri, poble, comarca o ciutat. Podeu posar-vos en contacte a info@grupculturalgarrigues.com i us direm els dies que tenim disponibles.

PODEU VEURE L'EXPOSICIÓ EN EL SEGUENT ENLLAÇ AQUÍ