• El Grup Cultural Garrigues Lleida, present en les Xarxes Socials

  L'entitat és molt present en les Xarxes Socials, per tindre informats a tots els nostres seguidors en les diferents webs. Ens podreu trobar a Facebook Grup Cultural Garrigues, Facebook Àliga de Lleida, Facebook Lleó de Lleida, Twitter, Instagram, Linkedin i Youtube.

 • 23ena Gegantera

  Ja està tot preparat per la 23ena Trobada de Gegants del Grup Cultural Garrigues Lleida, que serà el 25 d'Abril de 2015! Amb la participació de les Colles Geganteres de la Ciutat i com a convidats d'honor els Gegants de Creixell. Properament més informació.

 • XVena edició dels Premis Nacionals el Món Geganter

  Aquest any, s'ha celebrat la XIVena edició de els Premis Nacionals el Món Geganter, pero la XV edició ja está molt aprop, al concurs, aviat tindrem les bases de dades noves, pero ja podeu visitar la web, mirar les imatges de altres anys, i agafar idees...

 • L'Ong Garrigues Cooperació Internacional

  L'associació Garrigues Cooperació Internacional, neix l'any 2001 com una branca del Grup Cultural Garrigues, ha entrat a formar part de la Coordinadora d'ONGD i altres Moviments Solidaris de Lleida per decisió de l'Assemblea del mes de juny. Encara que Garrigues Cooperació Internacional es forma com a tal l'any 2001, l'activitat del Grup Cultural Garrigues en projectes solidaris es remunta als anys vuitanta, quan l'entitat social va iniciar diversos projectes de sensibilització sobre la situació dels països del sud a través de cicles de conferències i exposicions dels projectes de cooperació

XIX Trobada de Gegants del Grup Cultural Garrigues

Els Gegants de la Roca del Vallès, Patronat del Corpus, Grup Cultural Garrigues i Amics dels Gegants Montblanc


Aquest cap de setmana, hem celebrat la XIX Trobada de gegants del Grup Cultural Garrigues i l'eix comercial de Lleida ha estat ple de gegants, amb la presència de més de 200 geganters, més de 100 grallers i uns 40 gegants, gegantons i capgrossos que han vingut des de tota catalunya, aquest i els nens i nenes de Lleida, han fet que l'eix comercial estigues completament ple de gom a gom i amb dificultats per poder passar, però vam passar una molt bona tarda amb la bona marxa i animació que han portat els Amics dels Gegants Montblanc i els Gegants de la Roca del Vallès.


MOLTES GRÀCIES A TOTS per fer una trobada de Gegants, GEGANT!!


Aquí a la foto de la esquerra la Montse i la Ventura, son les companyes que han fet que la Padrina Pepa poguès lluir nova vestimenta en aquesta 19ena Trobada.
Panoràmica de la Plaça Paeria Plena de Gom a Gom!
El Grup cultural Garrigues, també vol agraïr el treball i dedicació de l'Eduard i l'Adrian Soriano, per la seva entrega i estima a la nostra entitat, moltes gràcies també a tots els homes i dones que han fet possible la realització dels actes de la Gegantera '11.