• El Grup Cultural Garrigues Lleida, present en les Xarxes Socials

  L'entitat és molt present en les Xarxes Socials, per tindre informats a tots els nostres seguidors en les diferents webs. Ens podreu trobar a Facebook Grup Cultural Garrigues, Facebook Àliga de Lleida, Facebook Lleó de Lleida, Twitter, Instagram, Linkedin i Youtube.

 • 23ena Gegantera

  Ja està tot preparat per la 23ena Trobada de Gegants del Grup Cultural Garrigues Lleida, que serà el 25 d'Abril de 2015! Amb la participació de les Colles Geganteres de la Ciutat i com a convidats d'honor els Gegants de Creixell. Properament més informació.

 • XVena edició dels Premis Nacionals el Món Geganter

  Aquest any, s'ha celebrat la XIVena edició de els Premis Nacionals el Món Geganter, pero la XV edició ja está molt aprop, al concurs, aviat tindrem les bases de dades noves, pero ja podeu visitar la web, mirar les imatges de altres anys, i agafar idees...

 • L'Ong Garrigues Cooperació Internacional

  L'associació Garrigues Cooperació Internacional, neix l'any 2001 com una branca del Grup Cultural Garrigues, ha entrat a formar part de la Coordinadora d'ONGD i altres Moviments Solidaris de Lleida per decisió de l'Assemblea del mes de juny. Encara que Garrigues Cooperació Internacional es forma com a tal l'any 2001, l'activitat del Grup Cultural Garrigues en projectes solidaris es remunta als anys vuitanta, quan l'entitat social va iniciar diversos projectes de sensibilització sobre la situació dels països del sud a través de cicles de conferències i exposicions dels projectes de cooperació

Trobada de Bestiari del Griu d'Artesa de Lleida


Aquest Dissabte passat 2 de Juliol, s'ha celebrat la 6ena Trobada del Griu d'Artesa de Lleida i el 3er Festival d'Enceses de Bestiari de Catalunya, on va participar el Lleó de Lleida a la Trobada de Bestiari del Griu i al Festival a més de la Trobada de Bestiari, el Griu d'Artesa de Lleida, el Drac de Reus, el Drac Llorenç del Penedès, el Drac Sant Jaume dels Domenys, el Can Cerber de Bretolàs, el Drac Antoniot, i la Vibria de Tarragona.

La tarda va començar amb la mostra dels balls, de les diferents bèsties, començant per el Griu i finalitzan per la Vibria de Tarragona, després vam poder gaudir d'un correfoc dels més petits del poble, més tard vam anar totes les colles a sopar, així relacionant-nos amb les diferents colles, i per finalitzar la nit, és va fer la 3er Festival així mostran les diferents enceses de les Bèsties, que després el jurat format per Sete Udina (President de l'Agrupació del Bestiari), Jaume Múria, també de l'Agrupació, Jaume Amigó i Agustí Coll de la Fundació LA XARXA i Pere Masalies (Expert Pirotècnic)

Finalment el guanyador del 1er Premi va ser el Drac Llorenç del Penedès.0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada