• El Grup Cultural Garrigues Lleida, present en les Xarxes Socials

  L'entitat és molt present en les Xarxes Socials, per tindre informats a tots els nostres seguidors en les diferents webs. Ens podreu trobar a Facebook Grup Cultural Garrigues, Facebook Àliga de Lleida, Facebook Lleó de Lleida, Twitter, Instagram, Linkedin i Youtube.

 • 23ena Gegantera

  Ja està tot preparat per la 23ena Trobada de Gegants del Grup Cultural Garrigues Lleida, que serà el 25 d'Abril de 2015! Amb la participació de les Colles Geganteres de la Ciutat i com a convidats d'honor els Gegants de Creixell. Properament més informació.

 • XVena edició dels Premis Nacionals el Món Geganter

  Aquest any, s'ha celebrat la XIVena edició de els Premis Nacionals el Món Geganter, pero la XV edició ja está molt aprop, al concurs, aviat tindrem les bases de dades noves, pero ja podeu visitar la web, mirar les imatges de altres anys, i agafar idees...

 • L'Ong Garrigues Cooperació Internacional

  L'associació Garrigues Cooperació Internacional, neix l'any 2001 com una branca del Grup Cultural Garrigues, ha entrat a formar part de la Coordinadora d'ONGD i altres Moviments Solidaris de Lleida per decisió de l'Assemblea del mes de juny. Encara que Garrigues Cooperació Internacional es forma com a tal l'any 2001, l'activitat del Grup Cultural Garrigues en projectes solidaris es remunta als anys vuitanta, quan l'entitat social va iniciar diversos projectes de sensibilització sobre la situació dels països del sud a través de cicles de conferències i exposicions dels projectes de cooperació

Reforma integral de l'interior del Lleó de Lleida

Durant aquesta setmana, estem refomant al nostre magatzem tot l'interior del Lleó de Lleida, degut al mal estat que estaba, que al portar-lo no és portaba bé.

S'ha extret tot el que hi había des del començament i s'ha fet una estructura nova, més forta, amb una mica de pes, però és una estructura per la millora dels portadors del Lleó de Lleida, que compta amb una novetat, les potes del Lleó, podrán ser semuntables instantaneament gràcies a uns cargols que permetran el bon funcionament com podeu veure a la imatge, i també estem reformant la part trasera, per a que els més petits el puguin portar molt millor, gràcies a que em fet l'estructura exactament igual que si fos per un gegant, que aguanti el Lleó a l'espatlla. 


El Lleó ja està cuasi bé acabat, ens falta finalittzar els últims detalls, com ficar espuma i ficar les potes entre altres, però aquest cap de setmana el podreu veure a la Festa Major de Moja, i la setmana que bé a la Presentació de l'Aplec (Viatge a Grenoble amb Adifolk), al Castell de Montjuic.


0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada