• El Grup Cultural Garrigues Lleida, present en les Xarxes Socials

    L'entitat és molt present en les Xarxes Socials, per tindre informats a tots els nostres seguidors en les diferents webs. Ens podreu trobar a Facebook Grup Cultural Garrigues, Facebook Àliga de Lleida, Facebook Lleó de Lleida, Twitter, Instagram, Linkedin i Youtube.

  • 23ena Gegantera

    Ja està tot preparat per la 23ena Trobada de Gegants del Grup Cultural Garrigues Lleida, que serà el 25 d'Abril de 2015! Amb la participació de les Colles Geganteres de la Ciutat i com a convidats d'honor els Gegants de Creixell. Properament més informació.

  • XVena edició dels Premis Nacionals el Món Geganter

    Aquest any, s'ha celebrat la XIVena edició de els Premis Nacionals el Món Geganter, pero la XV edició ja está molt aprop, al concurs, aviat tindrem les bases de dades noves, pero ja podeu visitar la web, mirar les imatges de altres anys, i agafar idees...

  • L'Ong Garrigues Cooperació Internacional

    L'associació Garrigues Cooperació Internacional, neix l'any 2001 com una branca del Grup Cultural Garrigues, ha entrat a formar part de la Coordinadora d'ONGD i altres Moviments Solidaris de Lleida per decisió de l'Assemblea del mes de juny. Encara que Garrigues Cooperació Internacional es forma com a tal l'any 2001, l'activitat del Grup Cultural Garrigues en projectes solidaris es remunta als anys vuitanta, quan l'entitat social va iniciar diversos projectes de sensibilització sobre la situació dels països del sud a través de cicles de conferències i exposicions dels projectes de cooperació

Fet històric a la Flama del Canigó per a Lleida, ahir va ser el primer any que el mateix fanal que és va encendre a Puigcerdà aguantà fins a Lleida

Segons explica el xòfer del coche que coordina la marxa dels ciclises del Club Terraferma i a la vegada porta la Flama del Canigó ven protegida dins d'un fanalet, compta que en els 16 anys que s'està baixant  la Flama del Canigó, mai un fanalet había aguantat les prop de 10 hores que hi ha de cotxe des de Puigcerdà a Lleida a 20km/h.

Normalment diu, que el que més l'hi había aguantat un fanal encès era desde Puigcerdà fins a Cubells, llabors des de Cubells fins a Lleida, ja s'engegaba un altre fanalet per seguretat. De manera que de cubells fins a Lleida, portaba 2 fanalets dins del cotxe, pero compta que el més vell el que és va engegar a Puigcerdà s'apagaba per el gastament de la parafina, i de la metxa, de manera que quedaba 1, i en una altra parada s'encenien 2 més de tal manera que des de l'entrada a Lleida és portaben 3 fanals al cotxe, un que és queda a la Paeria, un altre que portaben els ciclistes des de la Paeria al barri on és fes l'entrega de la Flama als altres barris i un altre al cotxe de seguretat. 

Al igual que ahir és va contiunuar el mateix procediment, però ahir va tindre lloc un fet històric, el mateix fanalet que és va encendre a Puigcerdà per el Centre Excursionista de Lleida, va aguantar durant tot el camí, i va ser el que és va entregar a la Paeria, encara que aquest, teniam l'intuició que aguantaria tot el camí, de Cubells cap a Lleida ja vam encendre una altre i a l'entrada de Lleida vam encendre un altre, sempre amb la Flama del Original. 

De tal manera que ahir, els que anabam al cotxe ens vam sentir molt orgullosos, de tenir un nou fet històric a Lleida.


0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada