• El Grup Cultural Garrigues Lleida, present en les Xarxes Socials

  L'entitat és molt present en les Xarxes Socials, per tindre informats a tots els nostres seguidors en les diferents webs. Ens podreu trobar a Facebook Grup Cultural Garrigues, Facebook Àliga de Lleida, Facebook Lleó de Lleida, Twitter, Instagram, Linkedin i Youtube.

 • 23ena Gegantera

  Ja està tot preparat per la 23ena Trobada de Gegants del Grup Cultural Garrigues Lleida, que serà el 25 d'Abril de 2015! Amb la participació de les Colles Geganteres de la Ciutat i com a convidats d'honor els Gegants de Creixell. Properament més informació.

 • XVena edició dels Premis Nacionals el Món Geganter

  Aquest any, s'ha celebrat la XIVena edició de els Premis Nacionals el Món Geganter, pero la XV edició ja está molt aprop, al concurs, aviat tindrem les bases de dades noves, pero ja podeu visitar la web, mirar les imatges de altres anys, i agafar idees...

 • L'Ong Garrigues Cooperació Internacional

  L'associació Garrigues Cooperació Internacional, neix l'any 2001 com una branca del Grup Cultural Garrigues, ha entrat a formar part de la Coordinadora d'ONGD i altres Moviments Solidaris de Lleida per decisió de l'Assemblea del mes de juny. Encara que Garrigues Cooperació Internacional es forma com a tal l'any 2001, l'activitat del Grup Cultural Garrigues en projectes solidaris es remunta als anys vuitanta, quan l'entitat social va iniciar diversos projectes de sensibilització sobre la situació dels països del sud a través de cicles de conferències i exposicions dels projectes de cooperació

Ja son moltes les pàgines webs, les que heu publicat informació sobre nosaltres, però aquí solament fem una petita menció. I solament podem dir-vos a tots: GRÀCIES, per què sense vosaltres, nosaltres no seriam res, gracies a tots per seguirnos durant els més de 20 anys que portem fent cultura. 


Publicació del Diari Segre el día 10 d'AbrilAdifolk, assosiació per a la difussió del folklore.


Agrupació de Colles de Geganters de Catalunya


La web Festa.cat


Revista digital Lo Carranquer dels Diables de Cervera.  
Avui, dia 3 d'Abril el diari la Mañana, ha publicat un petit article, parlant del aniversari de la nostra Àliga, i també fent una mica de record de per on ha passat aquesta.


També l'Agrupació de colles de Geganters de Catalunya ha volgut ficarnos com a event en el seu Avançament de l'Agenda i durant aquesta setmana pasarem a l'Agenda. Imatge que podreu veure al nostre facebook. Aquí !


0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada