• El Grup Cultural Garrigues Lleida, present en les Xarxes Socials

  L'entitat és molt present en les Xarxes Socials, per tindre informats a tots els nostres seguidors en les diferents webs. Ens podreu trobar a Facebook Grup Cultural Garrigues, Facebook Àliga de Lleida, Facebook Lleó de Lleida, Twitter, Instagram, Linkedin i Youtube.

 • 23ena Gegantera

  Ja està tot preparat per la 23ena Trobada de Gegants del Grup Cultural Garrigues Lleida, que serà el 25 d'Abril de 2015! Amb la participació de les Colles Geganteres de la Ciutat i com a convidats d'honor els Gegants de Creixell. Properament més informació.

 • XVena edició dels Premis Nacionals el Món Geganter

  Aquest any, s'ha celebrat la XIVena edició de els Premis Nacionals el Món Geganter, pero la XV edició ja está molt aprop, al concurs, aviat tindrem les bases de dades noves, pero ja podeu visitar la web, mirar les imatges de altres anys, i agafar idees...

 • L'Ong Garrigues Cooperació Internacional

  L'associació Garrigues Cooperació Internacional, neix l'any 2001 com una branca del Grup Cultural Garrigues, ha entrat a formar part de la Coordinadora d'ONGD i altres Moviments Solidaris de Lleida per decisió de l'Assemblea del mes de juny. Encara que Garrigues Cooperació Internacional es forma com a tal l'any 2001, l'activitat del Grup Cultural Garrigues en projectes solidaris es remunta als anys vuitanta, quan l'entitat social va iniciar diversos projectes de sensibilització sobre la situació dels països del sud a través de cicles de conferències i exposicions dels projectes de cooperació

El Grup cultural Garrigues, continuant amb la seva línea de divulgació, promoció i recerca de la cultura popular i tradicional i dels fets etnològics, porta a Lleida, l'exposició que amb motiu dels 150 anys de la seva primera edicició, El calendari del pagès, serà a Lleida durant tot el mes de febrer.
Una exposició produida per el museu etnològic de Barcelona i que contarà amb la col·laboració a la nostra ciutat de la Biblioteca pública de Lleida i els SSTT de cultura de la Generalitat a Lleida.
PROGRAMACIÓ:
Biblioteca pública de Lleida.- Rambla d'Aragó 10 baixos 
             de l'1 al 19 de març de 2011
Horari: dilluns de 15 a 20 h
             dimarts a divendres de 10 a 20 h
             dissabtes de 10 a 14 h
Grup cultural Garrigues (sala d'exposicions) Carrer acadèmia 44 altell Lleida.- 
             del 20 al 30 de març de 2011
Horari: de dilluns a divendres de 10 a 13 h
                  dimarts de 20 a 22 h
                  dissabtes i diumenges de 10 a 13 h         

0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada