• El Grup Cultural Garrigues Lleida, present en les Xarxes Socials

  L'entitat és molt present en les Xarxes Socials, per tindre informats a tots els nostres seguidors en les diferents webs. Ens podreu trobar a Facebook Grup Cultural Garrigues, Facebook Àliga de Lleida, Facebook Lleó de Lleida, Twitter, Instagram, Linkedin i Youtube.

 • 23ena Gegantera

  Ja està tot preparat per la 23ena Trobada de Gegants del Grup Cultural Garrigues Lleida, que serà el 25 d'Abril de 2015! Amb la participació de les Colles Geganteres de la Ciutat i com a convidats d'honor els Gegants de Creixell. Properament més informació.

 • XVena edició dels Premis Nacionals el Món Geganter

  Aquest any, s'ha celebrat la XIVena edició de els Premis Nacionals el Món Geganter, pero la XV edició ja está molt aprop, al concurs, aviat tindrem les bases de dades noves, pero ja podeu visitar la web, mirar les imatges de altres anys, i agafar idees...

 • L'Ong Garrigues Cooperació Internacional

  L'associació Garrigues Cooperació Internacional, neix l'any 2001 com una branca del Grup Cultural Garrigues, ha entrat a formar part de la Coordinadora d'ONGD i altres Moviments Solidaris de Lleida per decisió de l'Assemblea del mes de juny. Encara que Garrigues Cooperació Internacional es forma com a tal l'any 2001, l'activitat del Grup Cultural Garrigues en projectes solidaris es remunta als anys vuitanta, quan l'entitat social va iniciar diversos projectes de sensibilització sobre la situació dels països del sud a través de cicles de conferències i exposicions dels projectes de cooperació

En un muntatge i el marc incomparable de la Biblioteca pública de Lleida, tindrà lloc des de demà 19 al 30 d'octubre, l'exposició dels treballs finalistes i guardonats de la XIII edició dels premis nacionals de fotografia El món geganter, els més importants en temàtica gegantera del país i que fan de Lleida, de nou referent tradicional durant aquests dies.

Aquest any a més en l'exposició es podrà veure elements tradicionals, com els gegants, i bestiari prou conegut a la ciutat com els cavallets del Patronat del corpus de Lleida i el Lleó de Lleida. Això com una exposició sobre llibres i documents del món geganter, cedits per la biblioteca pública de la ciutat.

Prop de 380 obres han arribat a l'organització aquest any, el jurat ha volgut tot aprofitant el nou espai d'exposició, poder exposar el màxim de finalistes, entre 50 i 70 obres estaràn exposades durant els propers dies a la ciutat de Lleida.

Val a dir que tots els finalistes seràn penjats properament a la pàgina web dels premis per a poder-los visionar tothom que vulgui.

L'Acte d'entrega dels guardons nacionals, tindrà lloc el dissabte 30 d'octubre en un acte a la sala d'actes de la biblioteca pública i un dinar de germanor amb la presència de tots els participants finalistes, guardonats, jurat i organització.