• El Grup Cultural Garrigues Lleida, present en les Xarxes Socials

  L'entitat és molt present en les Xarxes Socials, per tindre informats a tots els nostres seguidors en les diferents webs. Ens podreu trobar a Facebook Grup Cultural Garrigues, Facebook Àliga de Lleida, Facebook Lleó de Lleida, Twitter, Instagram, Linkedin i Youtube.

 • 23ena Gegantera

  Ja està tot preparat per la 23ena Trobada de Gegants del Grup Cultural Garrigues Lleida, que serà el 25 d'Abril de 2015! Amb la participació de les Colles Geganteres de la Ciutat i com a convidats d'honor els Gegants de Creixell. Properament més informació.

 • XVena edició dels Premis Nacionals el Món Geganter

  Aquest any, s'ha celebrat la XIVena edició de els Premis Nacionals el Món Geganter, pero la XV edició ja está molt aprop, al concurs, aviat tindrem les bases de dades noves, pero ja podeu visitar la web, mirar les imatges de altres anys, i agafar idees...

 • L'Ong Garrigues Cooperació Internacional

  L'associació Garrigues Cooperació Internacional, neix l'any 2001 com una branca del Grup Cultural Garrigues, ha entrat a formar part de la Coordinadora d'ONGD i altres Moviments Solidaris de Lleida per decisió de l'Assemblea del mes de juny. Encara que Garrigues Cooperació Internacional es forma com a tal l'any 2001, l'activitat del Grup Cultural Garrigues en projectes solidaris es remunta als anys vuitanta, quan l'entitat social va iniciar diversos projectes de sensibilització sobre la situació dels països del sud a través de cicles de conferències i exposicions dels projectes de cooperacióEls nostres amics del Patronat del Corpus de Lleida ja son a Crakòvia (Polonia), juntamnet amb els seus cavallets!!


ELS CAVALLETS del Patronat del Corpus de Lleida, han estat protagonisdtes del primer espectacle, d'una banda encapçalant la cercavila del matí del dissabte, juntament amb el tradicional cavallet de Cracòvia anomenat "Lajkonic" a més desprès la presentació del actes de l'Aplec han anat a càrrec d'un del cavallets del Patronat i el cavallets polonés, que conjuntament demà també presentaràn tots els actes del matí.

Avui també ha tingut lloc la tradicional recepció de les autoritats poloneses a les delegaciones catalanes, la representació de les terres de Lleida, encapçalada pel president del Diputació de Lleida i els vicepresidents, així com els presidents de les entitats lleidatanes participants, el Patronat ha participa't en aquest acte amb el president del Patronat del corpus de Lleida- Enric Figueres- i els seus dos vicepresidents.

Durant la jornada d'avui les entitats participants estaràn tot el día fent activitats, ja demà la delegació lleidatana torna