• El Grup Cultural Garrigues Lleida, present en les Xarxes Socials

  L'entitat és molt present en les Xarxes Socials, per tindre informats a tots els nostres seguidors en les diferents webs. Ens podreu trobar a Facebook Grup Cultural Garrigues, Facebook Àliga de Lleida, Facebook Lleó de Lleida, Twitter, Instagram, Linkedin i Youtube.

 • 23ena Gegantera

  Ja està tot preparat per la 23ena Trobada de Gegants del Grup Cultural Garrigues Lleida, que serà el 25 d'Abril de 2015! Amb la participació de les Colles Geganteres de la Ciutat i com a convidats d'honor els Gegants de Creixell. Properament més informació.

 • XVena edició dels Premis Nacionals el Món Geganter

  Aquest any, s'ha celebrat la XIVena edició de els Premis Nacionals el Món Geganter, pero la XV edició ja está molt aprop, al concurs, aviat tindrem les bases de dades noves, pero ja podeu visitar la web, mirar les imatges de altres anys, i agafar idees...

 • L'Ong Garrigues Cooperació Internacional

  L'associació Garrigues Cooperació Internacional, neix l'any 2001 com una branca del Grup Cultural Garrigues, ha entrat a formar part de la Coordinadora d'ONGD i altres Moviments Solidaris de Lleida per decisió de l'Assemblea del mes de juny. Encara que Garrigues Cooperació Internacional es forma com a tal l'any 2001, l'activitat del Grup Cultural Garrigues en projectes solidaris es remunta als anys vuitanta, quan l'entitat social va iniciar diversos projectes de sensibilització sobre la situació dels països del sud a través de cicles de conferències i exposicions dels projectes de cooperació

Pregó del Corpus 2010

El Bisbe de Lleida, Mns. Joan Piris, va presidir l'acte del pregó del corpus 2010 a la ciutat de Lleida, juntametn amb el president del Patronat del corpus de la ciutat, el dijous 3 de Juny. A la seu de l'acadèmia Mariana de la nostra ciutat.

 El Pregoner Josep Ma. Forné, durant l'acte.
Maria Pijuan, fa donar veu a poèmes de Marius Torres, a l'acabar l'acte.

La festivitat de corpus a Lleida, ja està preparant els diferents actes, aquest any amb el fet històric de tornar a incloure en els actes al vell mig de la ciutat de la Processó, que anirà encapçalada per el seguici tradicional, com a novetat.


El Patronat del corpus de Lleida i el bisbat amb les seves parroquies, ja tenen tots els actes ultimats per a rebre als milers de lleidatans en el diferents actes que s'organitzaran aquest any pel centre de la ciutat de Lleida.


El seguici i la processó, sortiran de la CATEDRAL de Lleida a les 19,00 h de la tarda, per anar cap a la plaça Sant Joan, espai que servirà per a tancar els diferents balls de respecte dels elements tradicionals del seguici i la benedicció per part del bisbe de Lleida, la novetat es que el seguici desprès dels actes de la plaça sant Joan acompanyarà la sagrada forma fins a l'esglèsia de Sant Joan.


El Pregó del corpus 2010, tindrà lloc el proper dijous 3 de juny a les 20,15 h del vespre a l'acadèmia Mariana de Lleida, a càrrec den Josep Ma Forné. (President del banc d'aliments de Lleida)