• El Grup Cultural Garrigues Lleida, present en les Xarxes Socials

  L'entitat és molt present en les Xarxes Socials, per tindre informats a tots els nostres seguidors en les diferents webs. Ens podreu trobar a Facebook Grup Cultural Garrigues, Facebook Àliga de Lleida, Facebook Lleó de Lleida, Twitter, Instagram, Linkedin i Youtube.

 • 23ena Gegantera

  Ja està tot preparat per la 23ena Trobada de Gegants del Grup Cultural Garrigues Lleida, que serà el 25 d'Abril de 2015! Amb la participació de les Colles Geganteres de la Ciutat i com a convidats d'honor els Gegants de Creixell. Properament més informació.

 • XVena edició dels Premis Nacionals el Món Geganter

  Aquest any, s'ha celebrat la XIVena edició de els Premis Nacionals el Món Geganter, pero la XV edició ja está molt aprop, al concurs, aviat tindrem les bases de dades noves, pero ja podeu visitar la web, mirar les imatges de altres anys, i agafar idees...

 • L'Ong Garrigues Cooperació Internacional

  L'associació Garrigues Cooperació Internacional, neix l'any 2001 com una branca del Grup Cultural Garrigues, ha entrat a formar part de la Coordinadora d'ONGD i altres Moviments Solidaris de Lleida per decisió de l'Assemblea del mes de juny. Encara que Garrigues Cooperació Internacional es forma com a tal l'any 2001, l'activitat del Grup Cultural Garrigues en projectes solidaris es remunta als anys vuitanta, quan l'entitat social va iniciar diversos projectes de sensibilització sobre la situació dels països del sud a través de cicles de conferències i exposicions dels projectes de cooperació

La taula electoral situada a la nostra seu social, que per un día, va estar col·legi electoral per la consulta popular, pel dret a decidir.

Els mitjans de comunicació, la presència a la nostra taula del president de l'Orfeó Lleidatà -Miquel Àngel Soriano- i voluntaris, com -Marc BOnastra- i Adrià Soriano, així com la presència de nombrosos voluntaris del Grup cultural Garrigues, durant tot el día.

El cap de l'oposició va venir a Votar a la nostra seu social a les 10.15 del matí, durant el matí nombroses persones varen venir a visitar-nos.El recompte de vots per la tarda, acabant la jornada.
Alguns dels membres de la taula electoral a la nostra seu social, moments desprès de tancar les portes per la votació.
El nostre secretari general, fent el recompte juntament amb els altres companys de la taula.