• El Grup Cultural Garrigues Lleida, present en les Xarxes Socials

  L'entitat és molt present en les Xarxes Socials, per tindre informats a tots els nostres seguidors en les diferents webs. Ens podreu trobar a Facebook Grup Cultural Garrigues, Facebook Àliga de Lleida, Facebook Lleó de Lleida, Twitter, Instagram, Linkedin i Youtube.

 • 23ena Gegantera

  Ja està tot preparat per la 23ena Trobada de Gegants del Grup Cultural Garrigues Lleida, que serà el 25 d'Abril de 2015! Amb la participació de les Colles Geganteres de la Ciutat i com a convidats d'honor els Gegants de Creixell. Properament més informació.

 • XVena edició dels Premis Nacionals el Món Geganter

  Aquest any, s'ha celebrat la XIVena edició de els Premis Nacionals el Món Geganter, pero la XV edició ja está molt aprop, al concurs, aviat tindrem les bases de dades noves, pero ja podeu visitar la web, mirar les imatges de altres anys, i agafar idees...

 • L'Ong Garrigues Cooperació Internacional

  L'associació Garrigues Cooperació Internacional, neix l'any 2001 com una branca del Grup Cultural Garrigues, ha entrat a formar part de la Coordinadora d'ONGD i altres Moviments Solidaris de Lleida per decisió de l'Assemblea del mes de juny. Encara que Garrigues Cooperació Internacional es forma com a tal l'any 2001, l'activitat del Grup Cultural Garrigues en projectes solidaris es remunta als anys vuitanta, quan l'entitat social va iniciar diversos projectes de sensibilització sobre la situació dels països del sud a través de cicles de conferències i exposicions dels projectes de cooperació

JOAN AMADES, continua amb la seva ruta pel territori aquests dies, deprès d'estar a Lleida, amb un gran èxit de públic.
El director del Grup cultural Garrigues -Joan Mas- i el regidor de cultura i President d'honor de la nostra entitat -Ferran Figueras- durant el muntatge d'ahir de l'exposició a Sudanell. (Segrià)


El comissari de la mostra -Enric Figueres- amb els dos dirigents del Grup cultural Garrigues, ahir a la sala d'actes de l'ajuntament de Sudanell, aquesta setmana la població del segrià realitza la seva setmana cultural, i el proper dimecres 21 d'abril s'oferirà una conferència a càrrec de Jordi Curcó (historiador de cultura popular) a les 20 h a la sala d'actes de l'ajuntament de Sudanell.


Els diferents actes i activitats que el Grup cultural Garrigues, organitza pel territori un èxit de participació de públic, imatges de l'exposició "Amades, la memòria d'un poble"