• El Grup Cultural Garrigues Lleida, present en les Xarxes Socials

  L'entitat és molt present en les Xarxes Socials, per tindre informats a tots els nostres seguidors en les diferents webs. Ens podreu trobar a Facebook Grup Cultural Garrigues, Facebook Àliga de Lleida, Facebook Lleó de Lleida, Twitter, Instagram, Linkedin i Youtube.

 • 23ena Gegantera

  Ja està tot preparat per la 23ena Trobada de Gegants del Grup Cultural Garrigues Lleida, que serà el 25 d'Abril de 2015! Amb la participació de les Colles Geganteres de la Ciutat i com a convidats d'honor els Gegants de Creixell. Properament més informació.

 • XVena edició dels Premis Nacionals el Món Geganter

  Aquest any, s'ha celebrat la XIVena edició de els Premis Nacionals el Món Geganter, pero la XV edició ja está molt aprop, al concurs, aviat tindrem les bases de dades noves, pero ja podeu visitar la web, mirar les imatges de altres anys, i agafar idees...

 • L'Ong Garrigues Cooperació Internacional

  L'associació Garrigues Cooperació Internacional, neix l'any 2001 com una branca del Grup Cultural Garrigues, ha entrat a formar part de la Coordinadora d'ONGD i altres Moviments Solidaris de Lleida per decisió de l'Assemblea del mes de juny. Encara que Garrigues Cooperació Internacional es forma com a tal l'any 2001, l'activitat del Grup Cultural Garrigues en projectes solidaris es remunta als anys vuitanta, quan l'entitat social va iniciar diversos projectes de sensibilització sobre la situació dels països del sud a través de cicles de conferències i exposicions dels projectes de cooperació

El Grup cultural Garrigues, protagonitza un pregó multitudinari de la setmana santa a Lleida, amb la figura del lleidatà Manel Murgó, en un teatre de l'escorxador ple de gom a gom i sota la presidència del Paer en Cap de la ciutat, Mns. Piris, Bisbe de Lleida, el proir de la congregació dels Dolors i el nostre confrare major -Sr. Enric Figueres-.

Joan Mas, director de l'entitat va assistir juntament amb el responsable de seguicis del Patronat de Corpus, Sr. Eugeni Pich, a la tribuna d'autoritats del teatre, en el qual es va poder veure de nou la Moixiganga de Lleida, a càrrec del ballet ciutat de Lleida de l'esbart Sícoris i la rapsoda Maria Pijuan.
 La confraria del Grup cultural Garrigues, encarregat d'organitzar el pregó de la setmana santa de Lleida, el ballet Ciutat de Lleida, de l'esbart Sícoris de la ciutat, van posar la brillantor final a l'acte inicial de la setmana santa lleidatana.
Manel Murgó, fent el pregó sota la mirada dela presidència del pregó oficial de la setmana santa de Lleida 2010.