• El Grup Cultural Garrigues Lleida, present en les Xarxes Socials

  L'entitat és molt present en les Xarxes Socials, per tindre informats a tots els nostres seguidors en les diferents webs. Ens podreu trobar a Facebook Grup Cultural Garrigues, Facebook Àliga de Lleida, Facebook Lleó de Lleida, Twitter, Instagram, Linkedin i Youtube.

 • 23ena Gegantera

  Ja està tot preparat per la 23ena Trobada de Gegants del Grup Cultural Garrigues Lleida, que serà el 25 d'Abril de 2015! Amb la participació de les Colles Geganteres de la Ciutat i com a convidats d'honor els Gegants de Creixell. Properament més informació.

 • XVena edició dels Premis Nacionals el Món Geganter

  Aquest any, s'ha celebrat la XIVena edició de els Premis Nacionals el Món Geganter, pero la XV edició ja está molt aprop, al concurs, aviat tindrem les bases de dades noves, pero ja podeu visitar la web, mirar les imatges de altres anys, i agafar idees...

 • L'Ong Garrigues Cooperació Internacional

  L'associació Garrigues Cooperació Internacional, neix l'any 2001 com una branca del Grup Cultural Garrigues, ha entrat a formar part de la Coordinadora d'ONGD i altres Moviments Solidaris de Lleida per decisió de l'Assemblea del mes de juny. Encara que Garrigues Cooperació Internacional es forma com a tal l'any 2001, l'activitat del Grup Cultural Garrigues en projectes solidaris es remunta als anys vuitanta, quan l'entitat social va iniciar diversos projectes de sensibilització sobre la situació dels països del sud a través de cicles de conferències i exposicions dels projectes de cooperació

EL GRUP CULTURAL GARRIGUES, GRESCA PER CARNAVAL

LA NOSTRA PRÒPIA REINA DEL CARNAVAL 2010
El Grup cultural Garrigues, present amb dos carroces en els carnavals de Lleida, en la qual la nostra comparsa formada per prop de 70 persones, varen passar-s'ho alló més bé, durant els actes a la ciutat i acabant amb un sopar al nostra seu social.
Mes imatges a la nostra pàgina del FACEBOOK, una festa impresionant.

Una exposició, que ja és tradicional en el programa d'actes del Carnaval de la ciutat, a la nostra seu social, amb una molt bona participació de públic, va complementar la nostra preséncia als Carnavals de la ciutat.

Les dones i associats, membres de la comparsa del Grup cultural Garrigues, aquestes setmanes ultiman els detalls de la participació en els actes de la ciutat de Lleida del Carnaval.

Mercè Francès, va rebre unes figures dels gegants del Col·lectiu cultural de Cappont, de mans del Geganter'09 de les terres de Lleida, -Josep Torres-, que va estar escollit per la Junta directiva del Patronat del corpus de Lleida, durant la setèna nit del món geganter de la coordinadora de geganters i grallers de les terres i comarques de Lleida.
El sopar del món geganter, va tenir lloc a la ciutat de Lleida, que aquest any acull l'organització comarcal, la colla del col·lectiu cultural Cappont, el Director del Grup cultural Garrigues - Joan Mas - membre de la junta directiva de la coordinadora i el president del Patronat del Corpus de Lleida -Enric Figueres- vicepresident de la coordinadora de les terres de Lleida, varen encapçalar les prop de 25 persones representant les dos colles geganteres.