• El Grup Cultural Garrigues Lleida, present en les Xarxes Socials

  L'entitat és molt present en les Xarxes Socials, per tindre informats a tots els nostres seguidors en les diferents webs. Ens podreu trobar a Facebook Grup Cultural Garrigues, Facebook Àliga de Lleida, Facebook Lleó de Lleida, Twitter, Instagram, Linkedin i Youtube.

 • 23ena Gegantera

  Ja està tot preparat per la 23ena Trobada de Gegants del Grup Cultural Garrigues Lleida, que serà el 25 d'Abril de 2015! Amb la participació de les Colles Geganteres de la Ciutat i com a convidats d'honor els Gegants de Creixell. Properament més informació.

 • XVena edició dels Premis Nacionals el Món Geganter

  Aquest any, s'ha celebrat la XIVena edició de els Premis Nacionals el Món Geganter, pero la XV edició ja está molt aprop, al concurs, aviat tindrem les bases de dades noves, pero ja podeu visitar la web, mirar les imatges de altres anys, i agafar idees...

 • L'Ong Garrigues Cooperació Internacional

  L'associació Garrigues Cooperació Internacional, neix l'any 2001 com una branca del Grup Cultural Garrigues, ha entrat a formar part de la Coordinadora d'ONGD i altres Moviments Solidaris de Lleida per decisió de l'Assemblea del mes de juny. Encara que Garrigues Cooperació Internacional es forma com a tal l'any 2001, l'activitat del Grup Cultural Garrigues en projectes solidaris es remunta als anys vuitanta, quan l'entitat social va iniciar diversos projectes de sensibilització sobre la situació dels països del sud a través de cicles de conferències i exposicions dels projectes de cooperació

JOAN MAS, reelegit de nou amb tota la seva Junta de Govern
JOAN MAS, escollit per unanimitat de nou director del Grup cultural Garrigues, juntament amb la resta de la Junta de Govern, durant l'assemblea general de socis.
La qual va tenir lloc el divendres 29 de gener a la seu social de l'entitat, destacant l'important presència d'associats, fent que les nostres instal·lacions quedesin petites per acollir l'acte que planifica i aprova la programació anual de l'entitat i l'activitat realitzada.
  
Com cada any els diferents responsables, varen pendre part en l'assemblea.
Una nombrosa presència d'associats, varen fer la seu social petita.
El Grup cultural Garrigues, com cada va aprovar els comptes anuals i la gestió anterior, alhora que va planificar la programació del 2010, amb prop de 190 actes i activitats, durant l'acte es va evidenciar l'increment notables d'associats en els darrers mesos i la millora de la qualitat dels elements tradicionals, també el resultat positiu del viatge recent a Colòmbia.