• El Grup Cultural Garrigues Lleida, present en les Xarxes Socials

  L'entitat és molt present en les Xarxes Socials, per tindre informats a tots els nostres seguidors en les diferents webs. Ens podreu trobar a Facebook Grup Cultural Garrigues, Facebook Àliga de Lleida, Facebook Lleó de Lleida, Twitter, Instagram, Linkedin i Youtube.

 • 23ena Gegantera

  Ja està tot preparat per la 23ena Trobada de Gegants del Grup Cultural Garrigues Lleida, que serà el 25 d'Abril de 2015! Amb la participació de les Colles Geganteres de la Ciutat i com a convidats d'honor els Gegants de Creixell. Properament més informació.

 • XVena edició dels Premis Nacionals el Món Geganter

  Aquest any, s'ha celebrat la XIVena edició de els Premis Nacionals el Món Geganter, pero la XV edició ja está molt aprop, al concurs, aviat tindrem les bases de dades noves, pero ja podeu visitar la web, mirar les imatges de altres anys, i agafar idees...

 • L'Ong Garrigues Cooperació Internacional

  L'associació Garrigues Cooperació Internacional, neix l'any 2001 com una branca del Grup Cultural Garrigues, ha entrat a formar part de la Coordinadora d'ONGD i altres Moviments Solidaris de Lleida per decisió de l'Assemblea del mes de juny. Encara que Garrigues Cooperació Internacional es forma com a tal l'any 2001, l'activitat del Grup Cultural Garrigues en projectes solidaris es remunta als anys vuitanta, quan l'entitat social va iniciar diversos projectes de sensibilització sobre la situació dels països del sud a través de cicles de conferències i exposicions dels projectes de cooperació

La Flama del Canigó 2010, programa i missatge...

El dia 23, el Club ciclista Terraferma, Centre excursionista de Lleida,  juntament amb personal del Grup Cultural Garrigues, anirem fins a Puigcerdà, a buscar la flama del Canigó, per a quan arribem a Lleida entre totes les entitats que conformem l'associació cultural Flama del Canigó, poder repartir la Flama a tots aquells barris, partides de l'horta de Lleida  i entitats que l'hagin demanat.

El programa és:

   23 de Juny de 2010


19.00h Xocolatada, Animació, Gegants, Música, Foc, (Plaça L'ereta)
20.00h Arribada oficial de la Flama del Canigó a la Plaça del Canigó. (La Paeria)
20.30h Arribada de la Flama del Canigó a la Plaça l'Ereta
              Lectura del Manifest -Flama del Canigó 2010-
              Entrega de la Flama a tots els barris i entitats de la ciutat

0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada