• El Grup Cultural Garrigues Lleida, present en les Xarxes Socials

  L'entitat és molt present en les Xarxes Socials, per tindre informats a tots els nostres seguidors en les diferents webs. Ens podreu trobar a Facebook Grup Cultural Garrigues, Facebook Àliga de Lleida, Facebook Lleó de Lleida, Twitter, Instagram, Linkedin i Youtube.

 • 23ena Gegantera

  Ja està tot preparat per la 23ena Trobada de Gegants del Grup Cultural Garrigues Lleida, que serà el 25 d'Abril de 2015! Amb la participació de les Colles Geganteres de la Ciutat i com a convidats d'honor els Gegants de Creixell. Properament més informació.

 • XVena edició dels Premis Nacionals el Món Geganter

  Aquest any, s'ha celebrat la XIVena edició de els Premis Nacionals el Món Geganter, pero la XV edició ja está molt aprop, al concurs, aviat tindrem les bases de dades noves, pero ja podeu visitar la web, mirar les imatges de altres anys, i agafar idees...

 • L'Ong Garrigues Cooperació Internacional

  L'associació Garrigues Cooperació Internacional, neix l'any 2001 com una branca del Grup Cultural Garrigues, ha entrat a formar part de la Coordinadora d'ONGD i altres Moviments Solidaris de Lleida per decisió de l'Assemblea del mes de juny. Encara que Garrigues Cooperació Internacional es forma com a tal l'any 2001, l'activitat del Grup Cultural Garrigues en projectes solidaris es remunta als anys vuitanta, quan l'entitat social va iniciar diversos projectes de sensibilització sobre la situació dels països del sud a través de cicles de conferències i exposicions dels projectes de cooperació

Gegantera 2010

La Gegantera 2010, un èxit de participació a Lleida.
Ahir vam fer la 19ª trobada de Gegants del Grup Cultural Garrigues amb gran èxit despectació a la plaça paeria
El centre de la ciutat, es va omplir de nou de nombrosos gegants i grallers, participants en la 19ena edició de la Gegantera'10, la trobada del Grup cultural Garrigues.
 El director del Grup cultural Garrigues, moments avanç de la sortida pels carrers de l'eix comercial de la nostra ciutat. La plaça de la paeria de Lleida, es va omplir de gom a gom, durant la celebració dels actes de la Gegantera'10, aquest dissabte 24 d'abril 


 

 El cap de l'opisició -Isidre Gavín- la regidoria -Bea Obis- i el president del Grup Dalmau, la Manyana, van ser alguns dels molts convidats als actes.


 
  El sr. Emili Dalmau, va rebre el record de la trobada i l'insígnia del Grup cultural Garrigues, durant la vetllada d'ahir al vespre.
 El pavelló municipal de la Bordeta a Lleida es va omplir de gom a gom.0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada