• El Grup Cultural Garrigues Lleida, present en les Xarxes Socials

  L'entitat és molt present en les Xarxes Socials, per tindre informats a tots els nostres seguidors en les diferents webs. Ens podreu trobar a Facebook Grup Cultural Garrigues, Facebook Àliga de Lleida, Facebook Lleó de Lleida, Twitter, Instagram, Linkedin i Youtube.

 • 23ena Gegantera

  Ja està tot preparat per la 23ena Trobada de Gegants del Grup Cultural Garrigues Lleida, que serà el 25 d'Abril de 2015! Amb la participació de les Colles Geganteres de la Ciutat i com a convidats d'honor els Gegants de Creixell. Properament més informació.

 • XVena edició dels Premis Nacionals el Món Geganter

  Aquest any, s'ha celebrat la XIVena edició de els Premis Nacionals el Món Geganter, pero la XV edició ja está molt aprop, al concurs, aviat tindrem les bases de dades noves, pero ja podeu visitar la web, mirar les imatges de altres anys, i agafar idees...

 • L'Ong Garrigues Cooperació Internacional

  L'associació Garrigues Cooperació Internacional, neix l'any 2001 com una branca del Grup Cultural Garrigues, ha entrat a formar part de la Coordinadora d'ONGD i altres Moviments Solidaris de Lleida per decisió de l'Assemblea del mes de juny. Encara que Garrigues Cooperació Internacional es forma com a tal l'any 2001, l'activitat del Grup Cultural Garrigues en projectes solidaris es remunta als anys vuitanta, quan l'entitat social va iniciar diversos projectes de sensibilització sobre la situació dels països del sud a través de cicles de conferències i exposicions dels projectes de cooperació

Jornada Tradicional a Lleida.

La Jornada Tradicional, del dissabte 17 d'abril tot un èxit de participació.
Les colles de geganters de la ciutat de Lleida, també varen participar de la jornada, a la imatge els gegantons de l'Ereta i del Grup cultural Garrigues.
L'Exposició "Amades, la memòria d'un poble", també va estar present tot el dia al carrer, amb m0olt èxit de participació i públic.

Capsgrossos, gegants, cavallets, les entitats de cultura popular i tradicional de la ciutat, varen ser acollides en el marc del l'entorn del Institut d'Estudis Ilerdencs i de l'Imac. Una Jornada organitzada pel l'ajuntament de Lleida.


Aquest dissabte l'agrupació dels cavallets del patronat del corpus  de Lleida, van assistir a la diada de la cultura popular i tradicional de lleida, van fer una actuació al davant del Institut d'estudis Ilerdencs.Com a cavallets teniem a:
Mari Pau, Luz,Ventura, Mari Mar, Lourdes, Adrian i Emilio0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada