• El Grup Cultural Garrigues Lleida, present en les Xarxes Socials

  L'entitat és molt present en les Xarxes Socials, per tindre informats a tots els nostres seguidors en les diferents webs. Ens podreu trobar a Facebook Grup Cultural Garrigues, Facebook Àliga de Lleida, Facebook Lleó de Lleida, Twitter, Instagram, Linkedin i Youtube.

 • 23ena Gegantera

  Ja està tot preparat per la 23ena Trobada de Gegants del Grup Cultural Garrigues Lleida, que serà el 25 d'Abril de 2015! Amb la participació de les Colles Geganteres de la Ciutat i com a convidats d'honor els Gegants de Creixell. Properament més informació.

 • XVena edició dels Premis Nacionals el Món Geganter

  Aquest any, s'ha celebrat la XIVena edició de els Premis Nacionals el Món Geganter, pero la XV edició ja está molt aprop, al concurs, aviat tindrem les bases de dades noves, pero ja podeu visitar la web, mirar les imatges de altres anys, i agafar idees...

 • L'Ong Garrigues Cooperació Internacional

  L'associació Garrigues Cooperació Internacional, neix l'any 2001 com una branca del Grup Cultural Garrigues, ha entrat a formar part de la Coordinadora d'ONGD i altres Moviments Solidaris de Lleida per decisió de l'Assemblea del mes de juny. Encara que Garrigues Cooperació Internacional es forma com a tal l'any 2001, l'activitat del Grup Cultural Garrigues en projectes solidaris es remunta als anys vuitanta, quan l'entitat social va iniciar diversos projectes de sensibilització sobre la situació dels països del sud a través de cicles de conferències i exposicions dels projectes de cooperació

El Grup cultural Garrigues, viatge des del proper dijous 3 al 13 de desembre a la ciutat Colombiana de Medellín, dins d'un conveni de cooperació cultural, participant com a convidats especials dels actes de Nadal d'aquesta conèguda ciutat colombiana, realitzant diferents desfilades, actuacions, jornades de formació, conferències i la desfilada "MITOS Y LEYENDAS" el proper dia 7 de desembre .

El poder mostrar la nostra cultura al món ha estat sempre una de les bases d'actuació del Grup cultural Garrigues, que viatjarà amb una expedició de 23 persones, entre portadors i músics. La representiació lleidatana estarà formada per: La parella de gegants Blanca i Anastasi i el Lleó de Lleida, l'altra entitat lleidatana que hi participa, El Patronat del Corpus de Lleida, aportarà l'agrupació de caballets i la parella de gegants de l'Arnau i L'Elisenda del Sant Grap i la participació del grup de grallers lleidatà "Turrai".

A més de les actuacions i desfilades, les entitats també participaràn en unes jornades de formació e informació sobre la cultura tradicional Catalana i com poden les organitzacions culturals d'allà realitzar diferents elements similars al nostres. El Teatre Pablo Tobón Uribe, l'avda. La Playa, l'Avda. La Oriental o l'espai d'espectacles a la vora del Riu Medellín, seràn testimonis de la presència Catalana i Lleidatana, tant especial.

En aquesta pàgina estaràn informats de tots els nostres actes i activitats d'aquest desembre a Colòmbia.

Posted by Picasa