• El Grup Cultural Garrigues Lleida, present en les Xarxes Socials

  L'entitat és molt present en les Xarxes Socials, per tindre informats a tots els nostres seguidors en les diferents webs. Ens podreu trobar a Facebook Grup Cultural Garrigues, Facebook Àliga de Lleida, Facebook Lleó de Lleida, Twitter, Instagram, Linkedin i Youtube.

 • 23ena Gegantera

  Ja està tot preparat per la 23ena Trobada de Gegants del Grup Cultural Garrigues Lleida, que serà el 25 d'Abril de 2015! Amb la participació de les Colles Geganteres de la Ciutat i com a convidats d'honor els Gegants de Creixell. Properament més informació.

 • XVena edició dels Premis Nacionals el Món Geganter

  Aquest any, s'ha celebrat la XIVena edició de els Premis Nacionals el Món Geganter, pero la XV edició ja está molt aprop, al concurs, aviat tindrem les bases de dades noves, pero ja podeu visitar la web, mirar les imatges de altres anys, i agafar idees...

 • L'Ong Garrigues Cooperació Internacional

  L'associació Garrigues Cooperació Internacional, neix l'any 2001 com una branca del Grup Cultural Garrigues, ha entrat a formar part de la Coordinadora d'ONGD i altres Moviments Solidaris de Lleida per decisió de l'Assemblea del mes de juny. Encara que Garrigues Cooperació Internacional es forma com a tal l'any 2001, l'activitat del Grup Cultural Garrigues en projectes solidaris es remunta als anys vuitanta, quan l'entitat social va iniciar diversos projectes de sensibilització sobre la situació dels països del sud a través de cicles de conferències i exposicions dels projectes de cooperació

GARRIGUES, COOPERACIÓ INTERNACIONAL de la nostra entitat, va realitzar ahir dissabte 31 d'octubre la seva Jornada dins el programa CONFLICTES ARMATS DRETS HUMANS, en xarxa t'ho expliquem, que te lloc a la nostra ciutat des de el mes de febrer passat.

La presència de Luz Helena Ramirez de MOVICE i de Diana Gutierrez de OFI, dos organitzacions colombianes que defensen els drets humans i denúncien les agresions als drets de les persones a Colòmbia, van estar un èxit de participació prop de 40 persones varen participar en la Jornada que va durar fins a les 18 h de la tarda i que tingué lloc a la sala d'actes del Grup cultural Garrigues a la ciutat de Lleida.

Durant la Jornada nombroses intervencions dels participants a la Jornada i amb molts debats oberts durant aquesta, la Jornada va estar presidida per el nostre director - Joan Mas - i de diferents membres de Garrigues, cooperació Internacional.


Diana Gutierrez, de l'organització feominista Internacional, va estar per primer cop a la seu del Grup cultural Garrigues a Lleida.

La Jornada va tenir molta participació.


La seu Vella va estar el marc, on les representants colombianes varen poder parlar amb les responsables de Garrigues, cooperació Internacional i visitar tot el monument.

El programa, que ha estat finançat per la Generalitat de Catalunya, oficina de promoció de la Pau i per La Paeria de Lleida, ha evidenciat donar continuitat a poder parlar dels drets humans en les diferents zones del conflicte armat a Colòmbia.


0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada