• El Grup Cultural Garrigues Lleida, present en les Xarxes Socials

  L'entitat és molt present en les Xarxes Socials, per tindre informats a tots els nostres seguidors en les diferents webs. Ens podreu trobar a Facebook Grup Cultural Garrigues, Facebook Àliga de Lleida, Facebook Lleó de Lleida, Twitter, Instagram, Linkedin i Youtube.

 • 23ena Gegantera

  Ja està tot preparat per la 23ena Trobada de Gegants del Grup Cultural Garrigues Lleida, que serà el 25 d'Abril de 2015! Amb la participació de les Colles Geganteres de la Ciutat i com a convidats d'honor els Gegants de Creixell. Properament més informació.

 • XVena edició dels Premis Nacionals el Món Geganter

  Aquest any, s'ha celebrat la XIVena edició de els Premis Nacionals el Món Geganter, pero la XV edició ja está molt aprop, al concurs, aviat tindrem les bases de dades noves, pero ja podeu visitar la web, mirar les imatges de altres anys, i agafar idees...

 • L'Ong Garrigues Cooperació Internacional

  L'associació Garrigues Cooperació Internacional, neix l'any 2001 com una branca del Grup Cultural Garrigues, ha entrat a formar part de la Coordinadora d'ONGD i altres Moviments Solidaris de Lleida per decisió de l'Assemblea del mes de juny. Encara que Garrigues Cooperació Internacional es forma com a tal l'any 2001, l'activitat del Grup Cultural Garrigues en projectes solidaris es remunta als anys vuitanta, quan l'entitat social va iniciar diversos projectes de sensibilització sobre la situació dels països del sud a través de cicles de conferències i exposicions dels projectes de cooperació

ÈXIT, EN L'ACTE D'ENTREGA DELS XVII PREMIS NACIONALSLa plaça de la Catedral, va omplir-se de gegants, música tradicional i nombrós públic per a l'acte d'entrega dels XVII Premis Nacionals El món Geganter 2014, en la qual 39 finalistes, de un total de 216 treballs presentats, van resultar 10 premis nacionals.

El prímer premi nacional, aquest any va anar a Palau Solità i Plegaments de Barcelona, en Jaume Ventura, va resultar escollit, també dos premis per Lleida i un altre per les terres tarragonines, destacar entre els accèssits nacionals, Núria Martinez de Lleida o altres premis de Solsona, amb Jordi Reig o premis per Girona, Lleida i Tarragona.

Un acte que contar amb balls de gegants, música tradicional i els parlaments de les nombroses autoritats presents, de la Generalitat, com el Delegat de Govern, el Director General de Joventut, la primera tinent d'alcalde de la Paeria, Sra. Marta Camps, el vice president de la Diputació de Lleida, Sr. Miquel Padilla, el cap de l'oposició a Lleida, Sr. Zaballos, i regidors com Paco Cerdà, encapçalats pel nostre director Joan Mas i el president del comitè organitzador, sr. Enric Figueres.