• El Grup Cultural Garrigues Lleida, present en les Xarxes Socials

  L'entitat és molt present en les Xarxes Socials, per tindre informats a tots els nostres seguidors en les diferents webs. Ens podreu trobar a Facebook Grup Cultural Garrigues, Facebook Àliga de Lleida, Facebook Lleó de Lleida, Twitter, Instagram, Linkedin i Youtube.

 • 23ena Gegantera

  Ja està tot preparat per la 23ena Trobada de Gegants del Grup Cultural Garrigues Lleida, que serà el 25 d'Abril de 2015! Amb la participació de les Colles Geganteres de la Ciutat i com a convidats d'honor els Gegants de Creixell. Properament més informació.

 • XVena edició dels Premis Nacionals el Món Geganter

  Aquest any, s'ha celebrat la XIVena edició de els Premis Nacionals el Món Geganter, pero la XV edició ja está molt aprop, al concurs, aviat tindrem les bases de dades noves, pero ja podeu visitar la web, mirar les imatges de altres anys, i agafar idees...

 • L'Ong Garrigues Cooperació Internacional

  L'associació Garrigues Cooperació Internacional, neix l'any 2001 com una branca del Grup Cultural Garrigues, ha entrat a formar part de la Coordinadora d'ONGD i altres Moviments Solidaris de Lleida per decisió de l'Assemblea del mes de juny. Encara que Garrigues Cooperació Internacional es forma com a tal l'any 2001, l'activitat del Grup Cultural Garrigues en projectes solidaris es remunta als anys vuitanta, quan l'entitat social va iniciar diversos projectes de sensibilització sobre la situació dels països del sud a través de cicles de conferències i exposicions dels projectes de cooperació

Qui Som?

El Grup Cultural Garrigues, neix durant els anys 80, realitzant activitats juvenils, la seva seu fundacional va estar a l’edifici “Garrigues” de la ciutat de Lleida. Aquell projecte de joves i ciutadans amb la diferents inquietuds és avui un dels projectes culturals més dinàmics i importants de les comarques de ponent.Una entitat que ha recuperat, fomentat i creat elements tradicionals, com l’Àliga de Lleida, el seu conjunt geganter o elements del bestiari tradicional com les festes de Corpus a Lleida, o fins hi tot des de la seva humilitat absoluta, organitza els premis nacionals més importants del país en tematica gegantera.
Avui l’entitat organitza prop de 150 actes i activitats per tot el territori i a la ciutat de Lleida, ha estat i ha participat en els principals esdeveniments cultural del país dels darrers 20 anys i ha estat representant a Catalunya en diferents cops en un altre països com per exemple a Suècia al 2006 i a Colòmbia al 2009. Un projecte cultural de més de 370 famílies vinculades i/o associades.